Tesla-lader

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Tesla-lader i hjemmet gør det nemt at lade elbilen op

  Har du en Tesla, er det oplagt at få etableret en Tesla-ladestation i hjemmet, så du altid kan lade din elbil op, mens du er hjemme. Der er selvfølgelig et veludviklet Tesla-ladenetværk, som gør, at det ofte ikke er strengt nødvendigt med en lader til Tesla derhjemme, men har du det, kan du spare både tid og penge.

  Det eneste, du skal gøre, ligesom med andre ladestationer, er at sætte ladestikket i din Tesla og lade bilen, mens du for eksempel sover eller hygger dig med familien. Det giver mulighed for, at du kan udnytte de ofte billigere elpriser om natten, frem for at lade bilen ved tankstationer om dagen, mens du er på farten.

  Tesla-ladenetværk sørger for, at du altid kan lade din Tesla

  Fordelen ved at købe en Tesla og en Tesla-ladestation er deres veludbyggede Tesla-ladenetværk, som kaldes for Tesla Supercharger-netværket. Det er verdens største hurtigopladningsnetværk, og standerne er placeret langs større ruter og motorveje. På en lader til Tesla tager det ikke mere end 15-20 minutter at få bilen ladet op til 80 %, hvilket kan tilføje op til 275 kilometers rækkevidde.

  Du kan desuden gøre brug af Teslas Trip Planner i bilen, som kan guide én til den nærmeste Tesla-ladeboks. På den måde kan du planlægge din tur i både ind- og udland, så du aldrig løber tør for strøm. Det gør det altså nemt at lade med en Tesla-lader, uanset hvor du befinder sig.

  Det smarte ved Teslas-ladenetværk er, at det kun kan benyttes af Teslas elbiler. Derfor er der mindre rift om standerne. Samtidig kan Tesla elbiler bruge alle normale ladestandere, så du ikke behøver kun at køre efter Teslas egne. Det giver en større frihed til dig, der kører Tesla elbil.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster en ladestander til Tesla?

  Ønsker du at investere i en ladestander til Tesla, så finder du hurtigt ud af, at priserne på en ladestander matcher markedets øvrige muligheder. En Tesla-ladestationspris på mellem 3.900 og 6.500 er ikke unormalt, og oveni denne pris kommer installationsomkostninger.


  Hvad koster en Tesla-hjemmelader?

  Når du køber en Tesla-lader til hjemmet, skal du være opmærksom på, at du både kan købe et mobilt ladekabel og en såkaldt wall connector. Det mobile ladekabel er optimalt for dig, der ikke kører meget, mens en wall connector sørger for, at du hurtigst muligt kan lade på din Tesla-lader.