Tesla-lader

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Tesla-lader i hjemmet gør det nemt at lade elbilen op

  Har du en Tesla, er det oplagt at få etableret en Tesla-ladestation i hjemmet, så du altid kan lade din elbil op, mens du er hjemme. Der er selvfølgelig et veludviklet Tesla-ladenetværk, som gør, at det ofte ikke er strengt nødvendigt med en lader til Tesla derhjemme, men har du det, kan du spare både tid og penge.

  Det eneste, du skal gøre, ligesom med andre offentlige ladestandere i Danmark, er at sætte ladestikket i din Tesla og lade bilen, mens du for eksempel sover eller hygger dig med familien. Det giver mulighed for, at du kan udnytte de ofte billigere elpriser om natten, frem for at lade bilen ved tankstationer om dagen, mens du er på farten.

  Tesla-ladenetværk sørger for, at du altid kan lade din Tesla

  Fordelen ved at købe en Tesla og en Tesla-ladestation er deres veludbyggede Tesla-ladenetværk, som kaldes for Tesla Supercharger-netværket. Det er verdens største hurtigopladningsnetværk, og standerne er placeret langs større ruter og motorveje. På en lader til Tesla tager det ikke mere end 15-20 minutter at få bilen ladet op til 80 %, hvilket kan tilføje op til 275 kilometers rækkevidde.

  Du kan desuden gøre brug af Teslas Trip Planner i bilen, som kan guide én til den nærmeste Tesla-ladeboks. På den måde kan du planlægge din tur i både ind- og udland, så du aldrig løber tør for strøm. Det gør det altså nemt at lade med en Tesla-lader, uanset hvor du befinder sig.

  Det smarte ved Teslas-ladenetværk er, at det kun kan benyttes af Teslas elbiler. Derfor er der mindre rift om standerne. Samtidig kan Tesla elbiler bruge alle normale ladestandere, så du ikke behøver kun at køre efter Teslas egne. Det giver en større frihed til dig, der kører Tesla elbil.

  Hvad koster det at lade en Tesla op?

  Det kommer an på, hvor du oplader din Tesla. En af fordelene ved Tesla er, at de har placeret deres Tesla SuperChargers rundt omkring i Danmark, hvor du kan få en hurtig opladning af elbilen – du kan dog også sagtens benytte andre udbyderes ladestandere, men der vil du blive opkrævet en højere ladepris. Som tommelfingerregel koster det ca. 3,6 kr. pr. kWh at oplade sin Tesla ved en SyuperCharger.

   

  Hvor langt kan en Tesla køre på en opladning?

  Det kan være svært at svare på, hvor mange kWh en Tesla bruger, når den kører på vejene, da svaret afhænger af, hvor god bilen er til at udnytte dens energi, dit kørselsmønster og de udendørs temperaturforhold. Ifølge tallene fra WLPT, har nedenstående Tesla-modeller følgende rækkevidde:

  • Tesla Y Long Range AWD har en rækkevidde på 4,2 km/kWh
  • Tesla 3 Long Range Dual Motor har en rækkevidde på 4,7 km/kWh

   

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster en ladestander til Tesla?

  Ønsker du at investere i en ladestander til Tesla, så finder du hurtigt ud af, at priserne på en ladestander matcher markedets øvrige muligheder. En Tesla-ladestationspris på mellem 3.900 og 6.500 er ikke unormalt, og oveni denne pris kommer installationsomkostninger.


  Hvad koster en Tesla-hjemmelader?

  Når du køber en Tesla-lader til hjemmet, skal du være opmærksom på, at du både kan købe et mobilt ladekabel og en såkaldt wall connector. Det mobile ladekabel er optimalt for dig, der ikke kører meget, mens en wall connector sørger for, at du hurtigst muligt kan lade på din Tesla-lader.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter