Nyheder

Gratis opladning af elbil

Skrevet af Nicoline Høgh Stoubæk

|

Udgivet d. 28. september 2022

|

Opdateret d. 22. april 2024

gratis-opladning-af-elbil

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Når vi er på farten, vil vi gerne have mulighed for at få en hurtig og bekvem opladning af elbilen – og gerne til en lav opladningspris. Du har måske hørt rygter om, at det er muligt at oplade elbilen gratis på udvalgte ladestandere – men kan det virkelig passe? Det kan du læse mere om lige her.

  Kan man få gratis opladning af elbil?

  Det korte svar er: Nej.

  Der er stor tvivl om, hvorvidt det er muligt at få gratis opladning af elbilen på udvalgte offentlige ladestandere, men det er altså ikke muligt. Det har muligvis være en mulighed i begyndelsen, hvor ladestationerne begyndte at blive etableret rundt omkring i Danmark, men det er ikke længere en mulighed at oplade elbilen gratis.

  Mange ladeoperatører tilbyder dog lave opladningspriser på deres offentlige standere, så du kan få en hurtig og billig opladning, når du er på farten.

  Find den bedste ladeløsning til din elbil

  Få billig opladning, hvis du ikke kan få gratis opladning af elbil

  På trods af, det ikke er muligt at få gratis opladning af elbilen, så kan du sagtens få en billig opladning. Det kan være en god idé at undersøge priserne ved de offentlige standere på forhånd, da der kan være stor variation i priserne. Typisk vil en opladning på offentlige standere koste mellem 2,49 – 3,99 kr. pr. kWh. En fuld opladning for et 70 kWh batteri vil dermed koste mellem 87 – 140 kr.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvor kan jeg lade min elbil gratis?

  Det er ikke længere muligt at oplade elbilen gratis ved offentlige standere. Dog tilbyder nogle ladeoperatører lave opladningspriser, så du kan få en billig og hurtig opladning.


  Nicoline Høgh Stoubæk

  Nicoline Høgh Stoubæk

  Nicoline er med til at sikre, at du altid får den rette vejledning, når du er på udkig efter en ladeboks. Hun har en bred viden indenfor alt, hvad der berører el-biler, og hun står altid klar til at hjælpe dig, hvis du er faret vild i ladebokse.

  Se profil

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter