Clever abonnement

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Clever er hurtigt blevet et af de største ladenetværk i Danmark – og det er med god grund. Clever kan nemlig tilbyde en række abonnementsløsninger til ethvert kørselsbehov, hvilket gør det væsentligt nemmere at få opladet sin elbil.

  Men hvad er forskellen med Clevers abonnementer? Og hvilket abonnement skal man vælge? Det kan du læse meget mere om lige her.

  Hvilke abonnementsløsninger har Clever?

  Hos Clever ønsker de at imødekomme ethvert kørselsbehov, og derfor har du mulighed for at vælge mellem en række forskellige abonnementsløsninger. Clever vil nemlig gerne sikre, at alle elbilsejere kan finde det rette lade-abonnement.

  Nedenfor kan du læse mere om Clevers abonnementsløsninger til elbiler.

   

  Clever abonnement med ladeboks

  Det kan være en fordel at leje en ladeboks, da det giver en stor fleksibilitet i hverdagen. Dermed er du sikker på, at du altid kan oplade elbilen derhjemme, så du er klar til dagens køretur.

  Hvis du foretrækker et Clever abonnement med ladeboks, så tilbyder Clever to lade-abonnementer, som du kan vælge mellem: Clever Unlimited og Clever Unlimited x Power.

  Clever Unlimited

  Clever Unlimited er et lade-abonnement, som også giver dig mulighed for at få din egen ladeboks derhjemme. Når du vælger dette Clever elbil abonnement får du også automatisk tilbagebetalt den strøm, du bruger, når du oplader elbilen.

  Desuden dækker dit Clever Unlimited abonnement også over leje af ladeboks inkl. service og garanti i hele lejeperioden.

  Hvis du har en plugin-hybrid, vil dit Clever hybrid-abonnement i stedet lyde på 449 kr./md. fremfor 799 kr./md. som opkræves ved en almindelig elbil.

   

  Clever Unlimited x Power

  Clever Unlimited x Power minder utroligt meget om Clever Unlimited. Den eneste forskel er, at du både køber strøm til elbilen og strøm til boligen. Dette abonnement giver dig derfor mulighed for at samle både opladning og strøm i én løsning.

  Clever Mini abonnement

  Hvis du ikke har et særligt højt kørselsbehov, så har du også mulighed for at vælge et Clever Mini abonnement. Her får du både mulighed for at lade elbilen derhjemme og på tværs af Clevers ladestandere i Danmark. Dog er det kun muligt at lade op til 120 kWh om måneden ved dette abonnement.

  Du skal dog være opmærksom på, at det ikke længere er muligt at købe Clever Mini abonnement i nysalg. Det er derfor kun eksisterende Clever-kunder, som har mulighed for at skifte til dette abonnement.

   

  Clever abonnement uden ladeboks

  Du har naturligvis også mulighed for at vælge et Clever abonnement uden ladeboks. Det betyder, at du ikke har mulighed for at lade elbilen derhjemme, men til gengæld har du mulighed for at lade på Clevers mange ladestandere rundt omkring i Danmark.

  Hvis du foretrækker et Clever abonnement uden ladeboks, så tilbyder Clever to lade-abonnementer, som du kan vælge mellem: Clever Unlimited Network og Clever Go.

  Clever Unlimited Network

  Clever Unlimited Network er et lade-abonnement uden ladeboks. Her får en ladebrik, som giver dig adgang til ubegrænset opladning på hele Clevers ladenetværk.

  Hvis du vælger Clever Unlimited Network, vil du betale en fast månedlig pris, hvorimod du udelukkende betaler for dit faktiske forbrug ved Clever Go.

   

  Clever Go

  Clever Go er til dig, der udelukkende ønsker at lade elbilen på Clevers ladestandere rundt omkring i Danmark. Her kan du bestille en ladebrik, som giver dig direkte adgang til at lade på Clevers ladestandere.

  Ved Clever Go betaler du udelukkende for dit strømforbrug, og du vil modtage en månedlig faktura for dit forbrug.

  Priser på Clever abonnement

  Hvad koster et Clever abonnement? Prisen på et Clever abonnement afhænger af, hvilket abonnement, du vælger. Du har som sagt mulighed for at vælge et abonnement med ladeboks og et abonnement uden ladeboks – og prisen vil naturligvis afhænge heraf.

  Ovenfor kan du se, hvad de forskellige Clever lade-abonnementer indeholder og deres priser. Du skal dog være opmærksom på, at priserne er vejledende og der vil tillægges et variabelt forbrugsbaseret energitillæg.

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  Kan det betale sig at have et Clever abonnement?

  Det kommer meget an på dit kørselsbehov. Hvis man kører mange kilometer om året, kan det sagtens være en fordel og en billigere løsning at vælge et Clever abonnement.


  Kan man lade med Clever uden abonnement?

  Ja, det kan man godt. Hvis man lader på en normal- eller hurtiglader, vil den aktuelle pris være på 3,49 kr. pr. kWh. Ved en lynlader vil den aktuelle pris være på 4,99 kr. pr. kWh.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter