Stander til ladeboks

Indholdsfortegnelse [Vis]

  For de fleste vil vægmontering af ladeboksen være tilstrækkeligt. Hvis du ikke har mulighed for at sætte boksen på dit hus, kan det være nødvendigt med en stander eller ladestolpe. Klik på knappen herunder for at finde et udvalg af ladestolper til skarpe priser.

   

  Find den rette ladestolpe

  Den mest ideelle løsning til en ladeboks vil i langt de fleste tilfælde være vægmontering. Men somme tider er det ikke muligt at vægmontere en ladeboks. Til det er det praktisk og nemt at installere en stander til ladeboks.

  Med flere elbiler på markedet er det ikke nogen overraskelse, at der også kommer flere forskellige modeller af standere til ladebokse, og vi har lavet en hjælpende oversigt, der kan guide dig til at finde frem til, hvilken stander der passer bedst til din ladeboks, og hvordan den bedst kan installeres hjemme hos dig.

  Hvorfor skal du vælge en stander til ladeboks?

  Der kan være flere årsager til, hvorfor det er nødvendigt for dig at vælge en stander til ladeboksen frem for at vægmontere den. Helt basalt handler det om, at du skal have plads til at kunne vægmontere ladeboksen, og hvis det ikke er en mulighed, bør du anskaffe dig en stander til din ladeboks.

  Overblik over ladebokse

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvorfor skal jeg vælge en stander til min ladeboks?

  Hvis du ikke har mulighed for at vægmontere din ladeboks, vil det kræve et andet sted at placere den, som stabiliserer ladeboksen.


  Kan jeg selv installere en stander til ladeboks?

  Delvist. Du kan selv placere og opsætte standeren, men når den skal kobles på ladeboksen og elnettet, skal der en autoriseret elektriker til.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter