Monta

Søger du en ladestation, der er kompatibel med Monta-appen? Når du har indtastet dine oplysninger, kan du sammenligne opladningsmuligheder fra forskellige udbydere, der bruger Monta til opladning.

 

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Monta – din ladeløsning

  Monta er en teknologivirksomhed, der tilbyder en platform, som hjælper installatører, ejere, private og virksomheder med at benytte og administrere deres ladestandere. De brander sig på at gøre opladning af elbiler lettere og mere tilgængeligt.

  Monta er et softwaresystem, der forbindes til din ladestander. En ladestander med Monta gør det muligt for dig som ejer at tilpasse din lader efter dine behov og hele tiden være opdateret via deres Monta-app.

  Du kan benytte dig af Montas platform som et redskab til dit ladenetværk eller lader på din arbejdsplads, til styring af kommerciel opladning, til flådestyring af elbiler, til ladestandere ved boligforeninger og lejligheder og som privat.

  Billig og grøn el via Monta

  Er din lader tilkoblet Monta, kan du administrere din ladestander via deres Monta-app, så du enten lader, når der er billig, grøn eller lav CO2-udledende el til rådighed. Derudover kan du sætte dine præferencer, så du kun finder ladestandere, der opfylder dine behov til ovenstående.

  Derudover har Monta gennem partnere gjort det muligt for dig som ejer af en eller flere ladestandere at få udbetalt din Monta-elrefusion. Gennem din egen app fra Monta kan du tegne et abonnement på elrefusion ved en ekstern partner og få pengene udbetalt, når du vil.

   

  Brug af Monta-app ved ladenetværk og Monta-ladestandere

  Ved hjælp af appen får du også mere end 150.000 ladestandere til rådighed i hele Europa. I appen får du både navigation til ladestanderne og forskellige betalingsmuligheder til rådighed.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Kan jeg vælge, hvem der kan benytte min ladestander ved hjælp af Monta?

  Når din ladestander er koblet på Monta, kan du selv bestemme, af hvem, hvornår og til hvilken pris din ladestander kan benyttes. Du kan gennem appen administrere tilladelser og holde øje med, hvem der benytter din Monta-lader.


  Hvem fastsætter prisen for opladning af Monta?

  Prisen på en ladning via dit ladenetværk eller din lader fastsætter du selv. Du fastsætter prisen via softwaresystemet eller din app fra Monta. Prisen fastsættes pr. kWh.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter