Northe

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Northe app – din ladeløsning

  Northe er en tech-startup, der gør overgangen fra fossilbiler til elbiler nemmere og mere lettilgængelig. De tilbyder en app, der lader dig som privatkunde tanke, når du er på farten. Løsningen gør det også nemmere for virksomheder at administrere deres ansattes forbrug og betaling. Og så er det en platform, der for ladeoperatørerne gør det det muligt at benytte ét enkelt betalingssystem til deres ladestationer.

  Du får altså som privatperson, virksomhedsejer eller operatør et værktøj til at gennemføre, kontrollere og administrere dine opladninger via Northe-appen.

  Northe-opladning

  Northe-appen er til dig som privatperson, der leder efter ladestation på din rute. Ved hjælp af appen kan du oplade fra forskellige operatører, starte og stoppe opladning i appen, have flere brugere, se din opladningshistorik og planlægge din rute, så du med sikkerhed kommer forbi en ladestation på vejen.

  En opladning med Northe kan både betales via appen eller med et ladekort.
  Både anskaffelsen, oprettelsen og brugen af appen er gratis for dig som privatkunde. Det eneste, du betaler for, er opladningsprisen ved de forskellige operatører, der varierer. Prisen kan du se i appen, inden du lader.

  Northe for virksomheder

  Har du en virksomhed, der har valgt at benytte sig af elbiler, kan du via Northe få et værktøj til at administrere de forskellige problemstillinger eller vanskeligheder, der kan opstå, når man skifter til elbiler.

  De har løsninger, der er designet til dig, der har en flåde af elbiler og har behov for kontrol over opladninger på forskellige lokaliteter. Dig, der ejer ladenetværk og har behov for et enkelt betalingssystem. Eller dig, der skal holde styr på opladninger foretaget af medarbejdere på arbejdspladser, derhjemme eller ved boligejendomme. Alle former for bump på vejen, der kan opstå ved brug af elbiler og opladning, kan Northe løse. Kontakt udbyderen for at få et tilbud.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvordan bestiller jeg et ladekort fra Northe?

  Du kan bestille et ladekort ved at gå ind i din app og trykke på ”Profile”. Herunder finder du ”Charging card”, hvor du kan udfylde data og bestille.


  Hvad koster det at tanke med Northe?

  Prisen for at lade via appen varierer alt efter hvilken operatør, du benytter, og er dermed markedsbestemt.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter