Mercedes ladeboks

Du kan let oplade din elbil med en Mercedes-Benz ladeboks. Få overblik over mulighederne her.

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Mercedes-ladeboks til alle behov

  Mercedes-elbiler har efterhånden været en del år på markedet, og det ser du også reflekteret i deres lader til Mercedes’ el- og hybridbiler, som laves i flotte design og sikrer hurtig og sikker opladning.

  Mercedes-ladebokse over hele Europa

  Mercedes’ ladenetværk er desuden godt udbygget, og er du på farten i både ind- og udland, kan du gøre brug af navigation med Electric Intelligence, der finder den nærmeste ladestander. På den måde løber du aldrig tør for strøm.

  Fremtidssikret Mercedes-ladeboks

  En klar fordel ved en lader til Mercedes-elbiler er, at de er fremtidssikrede via en standardisering af opladningsproppen på ladestanderen. Det betyder, at alle nuværende og fremtidige elbiler fra Mercedes og visse andre producenter vil kunne oplades på Mercedes-ladenetværk i Europa.

  Hvad er prisen på en Mercedes ladeboks?

  Hvis du ønsker en original Mercedes ladeboks, skal du forvente et prisleje et sted mellem 7.495 – 8.495 kr. Prisen svinger fra forhandler til forhandler, og derudover har det også betydning for prisen, hvilken generation Mercedes-laderen er.

   

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster Mercedes me Charge?

  Mercedes me Charge er en måde, hvorpå du kan lade din Mercedes op på offentlige ladestationer over hele Europa med en app, der viser alt fra pris til position og tilgængelighed. Appen er gratis, og prisen for at lade op på de forskellige lokationer afhænger af takst og ladehastighed.


  Hvilket ladekabel skal du bruge til en el- eller hybridbil fra Mercedes?

  Når du skal have et ladekabel til din Mercedes, er det vigtigt at tjekke bilens manual for at sikre, at du ender med det rigtige kabel. De fleste el- og hybridbiler fra Mercedes fungerer med type-2-stik.