Spirii

Spirii Go er din adgang til nem og smart opladning både derhjemme og på farten. Indtast dine oplysninger i beregneren her på siden for at se, hvilke udbydere der giver dig adgang til Spirii Go-appen – både til opladning derhjemme og når du er på farten.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Smarte ladeløsninger fra Spirii

  Spirii tilbyder ladestandere og ladebokse til både private, arbejdspladser, flåder af elbiler og til bymiljøer. Spirii brander sig på ikke bare at tilbyde ladere, men også at tilbyde apps og værktøjer, der gør det nemt, sikkert og muligt for dig at holde øje med både brugere, standere og opladningspriser.

  Der gælder, at Spirii tilbyder design af løsninger, service og platforme, der kobles på certificerede ladestandere fra forskellige udbydere og partnere. Disse ladestandere og ladebokse er en del af Spiriis skræddersyede ladeløsninger og er opkoblet på deres teknologi, som har brugerfunktionelle værktøjer. Spiriis løsninger vil herunder blive gennemgået.

  Spirii Go til dig som privatkunde

  Spirii Go er en app fra Spirii, der giver dig mulighed for at få adgang til ladestandere i både Danmark og resten af Europa. Appen er altid opdateret med de nyeste tilgængelige ladestationer, der er tilknyttet Spirii eller deres partnere.

  Appen gør det også muligt for dig som ejer af en Spirii-ladestander at tilgængeliggøre din Spirii-lader for gæster, beboere, medarbejdere eller kunder, så de både får adgang og kan betale for ladning af deres elbil. Med din Spirii-app kan du samtidig også benytte andre tilgængelige Spirii-ladestandere og andre partneres modeller, så du altid er sikret el til din bil på længere ture.

  På Spirii Go oplyses pris for ladning ved det valgte ladepunkt, så du altid er sikret den billigste ladning. Her gælder det, at ladeoperatørerne selv sætter prisen på ladningen, mens Spirii tager 5 kr. pr. opladning. Med appen kan du også følge dit forbrug og planlægge opladning i dit hjem, så du kun lader, når strømmen er grønnest eller billigst.

   

  Spirii Connect Platform til opladningsforretninger

  Spirii Connect Platform er en modulbaseret platform, som gør det muligt for dig og din virksomhed at administrere jeres ladeløsninger. Ved hjælp af platformen kan du bygge den ladeløsning, der passer til dine behov. Den gør det nemt og enkelt at skaffe brugere, skalere og give gode kundeoplevelser. Derudover sikrer den, at du har det fulde overblik over dine brugere, så du kan optimere og følge med, når de benytter sig af en Spirii-ladeboks i dit ladenetværk.

  Ved hjælp af Spirii View kan du yderligere få adgang til al data indsamlet fra dit ladenetværk tilkoblet Spirii. Du kan se overblik over forbrug, følge med i opladninger, få brugerdata og dykke ned i forskelligartet data alt efter dine behov.

   

  Spirii Connect services

  Spirii har forskellige serviceaftaler, der tilpasses, alt efter om du er privatkunde, ejer af ladestationer eller en virksomhed. Serviceaftalerne indeholder:

  • Fuld vedligeholdelse af din Spirii-lader eller af dit ladenetværk
  • Automatisk opdatering
  • Kundesupport 24/7
  • Administration og fakturering af dine ladestanderes brugere ud fra de betingelser, som du har valgt
  • Prisbestemt gruppeorganisering, så du ved, hvem der har adgang til din ladestander til hvilke priser. Du fastlægger altså selv, hvilken Spirii-ladestanderpris brugerne bliver mødt af
  • Mulighed for at tjene på opladninger foretaget på din ladestander
  • Indsigt og overblik via Spirii View
  • Spirii-refusion – tilbud om at tilbagebetale din elafgift i forbindelse med ladning af elbil
  • Fast pris på dit Spirii-abonnement. Prisen ligger på 59-99 kr. om måneden pr. ladestander.

  Serviceaftalen giver dig derudover fem års garanti på din Spirii-lader, som du kan benytte via din Spirii-app eller brik.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster et Spirii-abonnement?

  Et abonnement på Spiriis serviceaftale afhænger af, hvilken ladestander du har. Priserne ligger mellem 59-79 kr. om måneden. Du kan kontakte Spirii for at finde ud af, om din ladestander kan kobles op på deres aftale eller for at høre nærmere om de forskellige ladeløsninger, de har i udbud gennem deres partnere – herunder Spirii Go-pris og -specifikationer.


  Kan alle oplade fra Spiriis ladenetværk?

  Spiriis offentlige ladenetværk er tilgængeligt for alle elbilister. Du behøver ikke have abonnement eller betale oprettelse for at tilgå deres stationer. Du kan nemt se de mange ladestationer og deres priser på ladning gennem Spirii Go. Har du selv en lader, kan du også tilslutte denne til netværket.


  Kan man selv bestemme pris på opladning via Spirii?

  Er du ejer af et ladenetværk fra Spirii, kan du selv bestemme prisen for en opladning og differentiere den alt efter brugere. Det betyder, at du kan give forskellige brugere adgang til laderne og differentiere prisen, alt efter om det er offentligheden eller fx en medarbejder, der bruger dem.  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter