True Energy

True Energy som elbil-lader

Når din elbil skal lades op, er det vigtigt for både miljø og pengepung, at du vælger de tidspunkter, hvor elektriciteten er billigst og grønnest. Men det kan være svært at vide, og derfor har True Energy udviklet en app, der måler netop disse ting.

True Energy-ladebokse eksisterer altså ikke, men du kan bruge True Energy-appen sammen med blandt andet ladebokse fra Easee, EVBox og Etrel. Det giver gode muligheder for at vælge den billigste og grønneste strøm. På den måde arbejder appen, True Energy og elbil-laderen sammen om at give forbrugeren den billigste måde at oplade din elbil på.

Automatiseret opladning med True Energy-appen

True Energy-appen giver den enkelte forbruger et simpelt overblik over strømpriserne time for time, og det betyder, at du nemt kan vælge strøm på de tidspunkter af døgnet, hvor den er billigst. Samtidig kan du i appen også se CO2-udledning time for time, og det giver en mulighed for at vælge den strøm, der er grønnest.

En af fordelene ved at bruge True Energy-appen, når du skal lade din elbil op, er, at opladningen kan automatiseres. Du kan indstille appen til at lade din bil op på de tidspunkter, hvor strømmen er billigst og grønnest. Så slipper du for manuelt at slå ladning til og fra midt om natten.

True Energy Smart Charge sørger for billig opladning

Fordi du kan overvåge priserne på strøm med True Energy-appen, kan du nemt indstille appen til at oplade din bil på de timer af døgnet, hvor det er billigst og grønnest. Det er en funktion, som True Energy kalder for Smart Charge. I appen indstiller du, hvornår bilen skal være klar til brug, og hvor meget strøm batteriet skal oplades med. Appen klarer resten, og du kan desuden se, hvor lang tid det vil tage for bilen om at lade op.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er True Energys formål?

Firmaet blev grundlagt af Charlotte Sand, som ønskede at skabe en app, der kunne hjælpe med at sikre lavere CO2-udledning og billigere priser, når du skulle lade din elbil op. Firmaet er efterfølgende blevet købt af Landis + Gyr, som har videreudviklet appen.


Hvordan fungerer True Energy-appen?

Appen fungerer meget simpelt ved at forbinde True Energy med elbil-laderen. Du skal downloade appen, oprette en bruger og forbinde din True Energy-elbil-lader og bil til denne. Herefter er du klar til at lade din bil op via din smartphone eller tablet.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

tick Eksklusive tilbud
tick Personlig sammenligning
tick Modtag nyheder om nye produkter