ABB ladestander

Sammenlign ladebokse fra ABB her. Indtast dine oplysninger i beregneren og få vist dine muligheder.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Desværre fandt vi ingen ladeløsninger fra den pågældende udbyder. Du kan i stedet finde de bedste alternativer ved at klikke på knappen herunder.

  Sammenlign elbil opladning her

  Ladestandere fra ABB

  Èn af vores samarbejdspartnere er ABB. ABB tilbyder løsninger til både private og til virksomheder. Vi hjælper dig her på siden med at finde forskellige ABB-ladere, så du kan gøre et godt køb, når du skal have en ny ladestander til elbil. Vi hjælper dig også til at blive klogere på ABB’s ladestandere ved at sammenligne de forskellige produkter. På denne måde får du mere information omkring, hvilken ABB-charger du har behov for.

  Hvad er ABB for et firma?

  ABB er et enormt selskab, der har hovedsæde i Schweiz. Herfra udvikler de automationsteknologier til mange forskellige andre virksomheder, men de producerer altså også ladestandere til både virksomheder og privatpersoner.

  Også i Danmark har ABB flere forskellige afdelinger, og mange hundrede ernærer sig ved at arbejde for selskabet her til lands. ABB er således et større internationalt fællesskab, som er med til at gøre en indsats for den grønne omstilling og også til at gøre livet så nemt som muligt for dig som elbilist. Du kan derfor med god samvittighed købe en ABB-lader.

  De mange ladeløsninger fra ABB

  ABB leverer ladestandere til mange forskellige transportmidler. Derfor kan du både købe produkter, der kan bruges på en lang række forskellige arbejdspladser. ABB sælger eksempelvis produkter til elbiler, ellastbiler, elbusser osv. Skulle du eksempelvis arbejde som vognmand i et større firma, hvor I kører i ellastbiler, kunne en række ladestandere fra ABB måske være en ideel løsning for din arbejdsplads.

  Der sælges dog også forskellige ABB-ladestandere til privat forbrug. Og her er der flere forskellige produkter, som du kan nyde godt af.

  Ladestandere fra ABB med forskellige kW

  Der er som sagt flere forskellige produkter fra ABB, du kan tilegne dig. Du kan eksempelvis købe en ABB Terra med 11 kW. Denne vil i de fleste tilfælde være ideel til privatforbrug. Der er dog også en ABB Terra med 22 kW. Helt lavpraktisk kan man sige, at det afhænger af din bils batteri, hvilken slags ladestander du har behov for. Derfor er det altid et godt råd, at du sætter dig ind i tingene omkring din elbil, så du er bedst muligt klædt på til dit køb af ladestander.

  Hvis du eksempelvis skal bruge en ABB-ladestander med 22 kW, får du også andre fordele med. Der er nemlig mulighed for at forbinde ladestanderen til internettet, og på denne måde kan du bruge en specielt udviklet app, der vil fortælle dig, hvornår strømmen er billigst. Det er super smart og meget nemt at styre. Således er der gode penge at spare. Der er også mange andre funktioner, du kan benytte dig af.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Kan jeg selv foretage installation af ABB-ladestander?

  Nej, ikke medmindre du selv er godkendt elektriker. Arbejdet skal altid udføres af en sådan, og hvis du selv forsøger dig, bryder du faktisk loven.


  Hvor kan jeg købe en ABB-ladestander?

  På Tjeklader.dk kan du se en liste over forhandlere, der tilbyder ABB-ladestandere online. Sammenlign priser og udbydere gratis.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter