drivee

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Drivee – en skræddersyet ladeløsning

  Drivee er en danskejet virksomhed, der ønsker at gøre Danmark grønnere og hjælpe private, virksomheder og boligforeninger i mål med den grønne omstilling. De brander sig på at have en alt-i-en-løsning, hvor du både får lader, abonnement, installation og montering, adgang til offentlige ladestandere og en app, der frit kan benyttes.

  Drivee har forskellige ladestandere og løsninger. Uanset om du er på udkig efter ladestandere til boligforeninger, til husstande eller virksomheder, så kan Drivee tilbyde en løsning. Til de tre kundetyper har drivee tre forskellige abonnementsordninger, der dermed sikrer, at du får den løsning, der passer til dine behov.

  Ladeboks fra drivee til hjemmet

  Køber du en ladeboks fra drivee til hjemmet, så kan du vælge mellem tre prismodeller. Drivee pro til 10.999 kr., drivee standard til 7.999 kr. og drivee-ladeboks til 5.499 kr. Lige meget hvilken løsning du vælger, så gælder det, at du ejer din boks, og at der medfølger et serviceabonnement til 69 kr./md., der giver dig fjernaflæsning, afgiftsrefusion på 1,12 kr./kWh, service og driftssikring, adgang til drivee-app og adgang til offentlige ladebokse.

  Til abonnementet drivee standard følger der desuden installation med. Køber du pro-udgaven, får du ud over installation samtidig ladekabel, kabelholder og en drivee-ladebrik med i købet. Alle private ladebokse fra drivee er fra Easee.

  Ladeløsninger fra Drive - prisliste

  Drive Pro10.999 kr.
  Drive Standard7.999 kr.
  Drive ladeboks5.499 kr.
  Drivee-ladeloesinger

  Drivee-ladestander til virksomheder og foreninger

  Mangler du en ladeløsning til din virksomhed eller en ladestander til din ejerforening, tilbyder drivee brugertilpassede løsninger, der gør det muligt for dig at få dine krav og behov opfyldt. For at få et tilbud fra drivee, så skal du gøre dig klart, hvor mange ladeudtag du har behov for, og hvad dit budget er.

  Herefter kommer drivee ud til jer, og sammen finder I den rigtige løsning, alt efter om I ønsker hurtigladere, ladere med flere udgange eller noget helt tredje. Efterfølgende kan I vælge mellem tre abonnementer, alt efter hvor meget kontrol og selvbestemmelse I har behov for. For at få et tilbud skal I kontakte drivee.

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  Kan man få refusion af elafgiften hos Drivee?

  drivee.dk tilbyder en refusionsordning, hvor du får 1,12 kr/kWh for 69 kr. om måneden.


  Hvordan køber man en lader til elbil via Drivee?

  Ønsker du at købe en ladeboks fra drivee som privat, kan du købe den gennem deres hjemmeside. Efter køb kontakter drivee dig. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du ikke bor på Sjælland, kan du ikke købe med installation. Det kan du til gengæld gratis indhente et tilbud hos 3byggetilbud.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter