E.ON

Sammenlign priser på ladeløsninger fra E.ON her.

 

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Privat strøm til din elbil med en E.ON-ladestander

  Med en ladeboks fra E.ON får du alle de mange fordele, der følger med elbilen og den hjemlige opladning af den. Opladningen af elbil med E.ON er nem, effektiv og billig. Vi er glade for at kunne hjælpe dig som kunde med at sammenligne produkter og løsninger fra forskellige udbydere – herunder altså også E.ON.

  E.ON sørger både for strøm til din elbil i dit private hjem, dit sommerhus eller dit kolonihavehus, og så har E.ON også et stort ladenetværk, du kan benytte dig af, når du er på farten. Og E.ON’s priser ligger også på et niveau, hvor du som elbilejer kan føle dig ganske tryg. Du får altså mange fordele med E.ON-ladestandere.

   

  Det store E.ON-ladenetværk

  E.ON i Danmark har et af landets største ladenetværk. Der er et utal af offentlige E.ON-ladestationer placeret forskellige steder i det ganske land, og det kan være til stor hjælp for dig som elbilist eller ejer af en hybridbil. På denne måde er der nemlig sikret strøm til din bil, selv når du er ude på de længere ture og ikke kommer hjem til din private ladestander.

  Hvis du besøger E.ON’s hjemmeside, vil du også kunne finde E.ON’s ladekort. Her kan du nemt finde ud af, om der er en E.ON-ladestation i nærheden af din aktuelle placering i landet. Det giver et hurtigt og simpelt overblik, som ikke tager mere end et par klik på telefonen at få frem. Og uanset om du befinder dig på Sjælland, i Jylland eller på Fyn, er du aldrig langt væk fra en ladestander, der står klar til at hjælpe dig i nødens stund.

  Selv betalingsmetoden har E.ON gjort optimal og brugervenlig. Du kan nemlig bare nøjes med at hente deres betalingsapp, og så er du sådan set klar til nemt og hurtigt at betale for den strøm, din E.ON-elbil får.

  Priser for at bruge E.ON ladestationer

  Normalladere
  Hurtigladere
  Lynladere
  Logo_E.ON
  3.50 kr./kWh
  4.75 kr./kWh
  4.75 kr./kWh
  (E.ON lite)

  Estimerede priser, som kan afhænge af tid og som kan variere*

  E.ON all inclusive

  For nogle år siden introducerede E.ON også deres all inclusive-løsning. Her betaler du som elbilist et fast månedligt beløb for at have fri opladning både hjemme og ude i det offentlige ladenetværk, der nu tæller mere end 1.600 ladepunkter. Dette kan være en stor fordel for dig, der måske har meget divergerende behov for kørsel med din elbil. Om ikke andet er det helt sikkert en god løsning for dig, som har et relativt højt kørselsbehov.

  Men det er selvfølgelig også smart for dig, der bedre kan overskue dit budget, ved at alle udgifter er faste. Det gør betalingerne mere overskuelige, og det giver en helt fast transparens til din økonomiske tilværelse. Kort fortalt: All inclusive-modellen er til dig, der ønsker overblik og ofte har brug for at lade bilen op.

  De mange fordele ved E.ON og elbiler generelt

  Beslutter du dig for at købe opladning af elbil fra E.ON’s mange produkter, vil du hurtigt opleve de mange fordele, der er ved at eje og køre i en elektrisk drevet bil og ikke mindst at have en ladestander i dit private hjem. Selvom elbiler ikke kører lige så langt på en fuld opladning, som en benzinbil gør på en fuld tank, vil du stadig komme til at opleve en stor fleksibilitet i hverdagen. Det vil du, fordi du altid begynder dagen med en fuldt opladet bil. Du kan nemlig bare vælge at lade bilen op om natten, og så vil den være helt klar ved dagens første solstråler.

  Derudover vil du også på den lange bane opleve en besparelse i brændstof. Du kan skaffe alt mulig elektronisk hjælp, der kan fortælle dig, hvornår strømmen er billigst. På den måde kan du være helt sikker på, hvordan du sparer flest penge muligt. Og så er der jo lige miljøet. Den manglende udledning af CO2 fra benzinen betyder, at du faktisk også tager et grønt valg, når du bruger elbil.

  e.on

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  Kan jeg få refusion med en E.ON-ladestander?

  Ja, du kan tilmelde dig et abonnement, hvor du betaler et beskedent beløb om måneden, og så kan du få refusion på 1,12 kroner pr. kWh, når du lader hjemmefra.


  Hvor i landet har E.ON offentlige standere?

  Du kan finde ladestandere i stort set alle dele af landet. Besøg eventuelt deres hjemmeside og find kortet over, hvor standerne mere præcist er placerede.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter