Easee ladeboks

Sammenlign og køb en ladeboks fra Easee her.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  En Easee-lader er din vej til effektiv opladning af din elbil

  Hvis du er den lykkelige ejer af en elbil eller hybridbil, eller hvis du bare går med drømmen om at blive det, skal du naturligvis have en effektiv ladestander. En god ladestander bringer nemlig en masse store fordele med sig. Og her på siden er vi glade for at kunne introducere dig for Easee. Easee Home laver både ladestandere til hjemmet og til steder, hvor det ikke er utænkeligt, at flere vil benytte sig af den. Det kunne være ved virksomheder, i parkeringskældre eller lignende.

  En Easee-oplader til arbejdspladsen?

  En Easee Charger kan også være en glimrende løsning på arbejdspladsen. Her er der tale om et produkt, der er designet til at kunne lidt ekstra. Det er et veludviklet produkt, der passer perfekt til steder, hvor der kan være flere mennesker, der skal lade bilen op på samme tid. Derfor er det en ideel løsning til virksomheder, parkeringshuse og i mange andre lignende tilfælde.

  Det smarte ved Easee Charger er, at du kun behøver en autoriseret elektriker til den første installation. Herefter kan du selv installere flere bagplader med cover, og det er ikke ulovligt på nogen vis. Det betyder altså, at du efter første installation frit kan sætte så mange ladestandere op, som du har lyst til. Og på denne måde kan du forsyne nærmest et helt parkeringshus, en hel virksomhed, en hel boligforening eller noget helt fjerde.

  En Easee-lader gør det nemt at spare penge på biltransport

  At transportere sig i bil har desværre aldrig været helt billigt. Bilen koster, afgifterne koster og brændstoffet koster. Men med en god Easee-ladestation kan du faktisk ende med at gøre en langsigtet god forretning. Du slipper først og fremmest for de ekstremt høje benzinpriser, vi for tiden oplever mange steder. Derudover kan du også med et abonnement få refusion for din elafgift. Det betyder konkret, at du betaler et minimalt månedligt beløb for derimod at få refunderet en del af din betalte elafgift. Alt dette er muligt, fordi, man fra politisk side gerne vil fremme den grønne omstilling.

  Du kan også holde øje med Easee-ladebokstilbud. Det sker jævnligt, at produkterne bliver sat ned i pris. Det kan du med fordel benytte dig af.

  Easee er netop easy

  Det er nemt, og det er ubesværet. Det er netop derfor, vi er glade for at have Easee som vores samarbejdspartner. Vi er helt trygge ved, at du køber din næste ladeboks fra et brand som Easee.

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  Er der wi-fi i en Easee Home-ladestation?

  Ja, der er wi-fi. Og der er tilmed også gratis 4G. Det betyder, at du via en app kan tidsindstille din ladestander og har adgang til mange andre nyttige funktioner.


  Er en Easee-ladestander vejrbestandig?

  Det må man sige, den er. Easee er et norsk firma, og alle produkter er bygget til at kunne holde i det omskiftelige og sommetider barske norske vejr. Så ja, de kan vejrmæssigt holde til lidt af hvert.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter