EVDK

Sammenlign priser på ladebokse fra EVDK her.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Ladeboks fra EVDK

  EVDK er et danskejet firma, der forhandler ladebokse fra eksterne producenter og tilbyder services til enten din ladeboks fra EVDK eller fra en anden forhandler.

  De ladebokse, som EVDK forhandler, kan alle benyttes til både elbiler og plug-in-hybridbiler. Derudover har de indbygget DC-beskyttelse og app-styring til fælles, og de kan fjernaflæses. EVDK tilbyder ladebokse fra blandet andet Easee, Wallbox og EVBoX til markedsførende priser. De kan endda komme endnu længere i bund, hvis du har en EVDK-rabatkode.

  Hvis du køber en EVDK-ladeboks, får du gratis oprettelse af abonnement på strømrefusion, support til din ladeboks, aflæsning af dit strømforbrug, der foregår automatisk, et gratis ladekort til alle offentlige ladestandere i Danmark og mulighed for enten af benytte dig af deres installatører eller dine egne.

  Abonnement og refusionsordning hos EVDK

  Hos EVDK kan du tilkøbe en abonnementsaftale til din lader. Gennem denne abonnementsaftale, står EVDK for at indhente din elrefusion og overføre dem til dig to gange om året. Elrefusion ligger på nuværende tidspunkt på 1,12 kr. pr. kWh, og muligheden løber indtil 2030.

  Har du købt din ladeboks ved EVDK, så får du oprettelsen gratis. Er din ladeboks ikke fra EVDK, men er den samme model, som de forhandler, så kan du også benytte dig af dette abonnement, det koster kun 1.000 kr. i oprettelse. Abonnementsprisen for begge muligheder er efter oprettelse 62,50 kr. om måneden, disse trækkes fra det tilbageoverførte beløb.

  EVDK – billig, enkel og sikker

  EVDK slår sig op på at have markedsførende priser og god service. Et udgangspunkt, de lever op til, idet EVDK på Trustpilot får intet mindre end 4,9 stjerner.

  De sørger ikke kun for, at din ladning derhjemme bliver enkel og billig, men giver dig også et gratis ladekort med til deres samarbejdspartner Northe, der har samlet offentlige ladestandere i Danmark og Europa, så du nemt og billigt kan lade op på farten. Via deres app betaler du kun, for det du lader ved de offentlige ladestandere.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvordan får jeg et abonnement hos EVDK?

  For at få et abonnement hos EVDK, skal du enten have købt din ladeboks fra EVDK eller have en lignende. Derudover skal du kontakte dem via mail eller telefon.


  Hvad koster en ladeboks hos EVDK?

  I øjeblikket tilbyder EVDK to forskellige ladebokse. En Easee Home 22kW til 5.950 kr. og en Wallbox Pulsar Plus 22 kW til 6.050 kr. med fem meter langt Type 2-ladekabel.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter