Ionity

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Ionity er en tysk ladeoperatør med hurtig opladning

  Hvis du er på farten og har brug for at lade din elbil op, så er det en god idé at holde ind ved en af de syv Ionity-ladere i Danmark. Her har du nemlig mulighed for at gøre brug af en 350 kW-ladestander, der kan lade elbilen op til 80 % på den tid, som det tager at drikke en kop kaffe.

  Ionity er et tysk firma, som er dannet af en lang række bilproducenter med det formål at give en større fleksibilitet til dem, der kører i el- og hybridbiler på lange ture. Bag firmaet står bilproducenter som Ford, Volkswagen, BMW samt en række andre.

  De er i gang med at udvide netværket af højkapacitetsladestandere over hele Europa. Indtil videre findes der syv Ionity-opladningsstationer i Danmark, men der kommer flere til i de kommende år, og tager du ud af landet, finder du også et godt netværk af disse kraftige ladere.

  Med Ionity betaler du pr. opladning

  Når du skal lade din elbil op med Ionity, så er det ikke muligt at tegne et Ionity-abonnement. I stedet betaler du hver gang, du anvender en Ionity-ladestation. Det betyder også, at Ionitys pris er lidt højere med et Ionity-abonnement, end du er vant til i Danmark, når du sammenligner med fx hjemmeladestationer og Ionity Danmarks priser.

  Du kan betale ved en Ionity-lader med deres særlige Ionity-app, som fås til både Android og iOS. Her kan du også se et Ionity-ladekort og andre ladestandere, du kan benytte via deres app. Da elbilen kun lades til 80 % kapacitet med en kraftfuld Ionity-lader, så går ladningen utrolig hurtigt. Faktisk er bilen ladet op til 80 % allerede efter 15-20 minutter.

  Ionity-ladekortet bliver udvidet

  Da der endnu kun findes et lille antal Ionity-ladere i Danmark, kan det fortsat være en fordel at have en hjemmeladestation. Men Ionity er i gang med at udvide deres netværk af ladestandere markant, så du har muligheden for at lade din elbil op på farten, når du er ude på længere ture. Det gælder både i Danmark og i udlandet. De vil blive opført nær de større veje som fx motorveje for hurtig adgang til en ladestander.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvorfor lades bilen kun til 80 % kapacitet ved en Ionity-opladningsstation?

  Når du bruger en Ionity-ladestation, så oplades din bil kun til 80 % af kapaciteten. Det sker, fordi det tager relativ kort tid at lade op til 80 % men meget længere tid at oplade de sidste 20 %. Derfor har du valgt kun at lade op til 80 %, så du ikke skal vente i timevis på en fuld opladning, mens du er på farten.


  Hvor finder jeg en Ionity-ladestander i Danmark?

  Du finder de syv ladestandere fra Ionity i følgende danske byer: Greve, Vordingborg, Nyborg, Aabenraa, Fredericia, Skanderborg og Nørager.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter