Lible

Sammenlign priser på forskellige ladebokse fra Lible her.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Ladeløsning med en Lible-ladeboks

  Lible er en danskejet virksomhed, der sælger og lejer ladebokse fra Easee med eller uden serviceaftale. De har en vision om at gøre ladebokse nemt tilgængelige og billige for alle elbil- og hybridejere i Danmark.

  Med Lible har du både muligheden for at leje eller købe din ladeboks og på den måde sikre dig opladning af din elbil på den måde og til den pris, der passer dig bedst. Derudover kan du også finde reservedele til din ladeboks fra Lible og købe installation med, når du har valgt din ladeboks.

  Lej eller køb en Lible-ladeboks

  Du kan enten vælge at købe eller leje din ladeboks til privaten. Begge muligheder fås med deres serviceaftale på 69 kr. pr. måned, der gør, at du kan få fuld refusion på din elafgift. Denne ligger på 1,12 kr./kWh.

  Hvis du vælger at købe deres ladeboks, der er en Easee Home, koster det dig 5.949 kr. eksklusiv prisen på det ladekabel, du tilvælger. Vil du hellere leje, så koster det 199 kr./md. uden serviceabonnement og 249 kr./md. med serviceaftale. Vælger du sidstnævnte, kan du også betale årligt til en omkostning på 229 kr./md.

  Lejeladerne fra udbyderen kan opsiges med én måneds varsel, på nær den årlige, der har livstidsgaranti og har et depositum på 995 kr., der tilbagebetales ved ophør af lejeaftale.

  Både køb og leje af ladeboks ved Lible kommer uden installation. Benytter du dig af en installation, koster det 3.999 kr., men du er derved også sikret en certificeret elinstallatør og rigtig opsætning.

  Lible – sikker og gennemskuelig forhandler

  Lible brander sig på at være forbrugernes ven, der sikrer, at du får en let og billig ladeløsning, der passer til dit behov og kan periodebestemmes. Dette opfylder de – Libles Trustpilot ligger nemlig på 4,6 stjerner ud af 5 og har en lang række positive kommentarer.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvor lang en bindingsperiode har jeg ved leje af en Lible-ladeboks?

  Du har kun én måneds bindingsperiode med Lible, hvis du har valgt en lejeaftale, hvor du betaler hver måned. En aftale på et år har en bindingsperiode på et år.


  Kan man få elafgiftsrefusion hos Lible?

  Ja, Lible tilbyder en serviceaftale på 69 kr. pr. måned, der gør, at du kan få fuld refusion på din elafgift. Denne ligger på 1,12 kr./kWh.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter