Norlys ladestander

Her kan du sammenligne priser på forskellige ladeløsninger fra Norlys.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Ladestander fra Norlys

  Den ladestander, Norlys tilbyder, er markedets mindste ladeboks til private, men til trods for størrelsen er den kraftig, intelligent og er kompatibel med alle elbiler og hybrider. Mærket på denne ladestander er EVBox, og modellen, som Norlys tilbyder installation, elaftale og opladningsaftale til, er Elvi.

  Ved køb af en ladestander fra Norlys ejer du din egen ladeboks, der via en opladningsaftale giver dig mulighed for at lade op til 11 kW, kommer med et seks meter langt ladekabel, har installation med i prisen og kan benyttes sammen med forskellige elaftaler fra Norlys eller uden.

  Norlys-elbilopladning

  Når din Norlys-lader er installeret, kan du nemt og sikkert bruge din ladestander fra Norlys til at lade din elbil. Men ikke nok med, at det er nemt, det kan også blive billigt, hvis du benytter dig af Norlys’ app, der gør det muligt for dig at administrere, hvornår din bil skal oplade. Der gælder, at elprisen fastsættes time for time, og da du kun betaler for den el, du bruger via Norlys, kan du ved at indstille opladningstidspunkterne i appen gøre det muligt kun at lade, når strømmen er billigst.

  Med strøm fra Norlys kan du ikke været sikret at strømmen er grøn.

  Norlys er nemlig stoppet med at sælge grøn strøm, da de ikke mener at mærkeordningen længere lever op til nutidens realiteter.

  Du er altså ikke sikret at din elbil forbliver grøn, hvis du vælger Norlys som eludbyder, og din elbil ikke nødvendigvis lades på grøn strøm fra vedvarende energikilder.

  Norlys-ladestander med eller uden elaftale

  En lader fra Norlys til elbil koster 9.995 kr. med elaftale hos Norlys og 11.995 kr. uden en elaftale. Køber man en lader med elaftale fra Norlys, sparer man yderligere 20 kr./md. på deres opladningsaftale.

  De opladningsaftaler, som Norlys tilbyder, hedder OpladFlex. Aftalen sikrer, at du altid har strøm på bilen med din Norlys-elbil-lader og koster enten 79. kr./md. med en elaftale og 99 kr./md. uden en elaftale. Aftalen gør det muligt for dig som forbruger kun at betale for den el, du bruger under opladning, at få fuld service på din lader, så længe du er kunde, holde styr på opladningen via deres app og se tilgængelige ladestandere nær dig i hele Danmark.

  Vælger du både en opladnings- og en elaftale ved Norlys, får du ud over et billigere månedligt gebyr også mulighed for at få fuld elrefusion fra Skat. Den ligger i 2022 på 1,12 kr./kWh og sikrer dig en endnu billigere opladning af din elbil.

  Læs mere om opladning af elbil hjemme her

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Kan man lade andre steder end fra sin egen Norlys-ladestander?

  Norlys har et mål om at have 300.000 Norlys-ladestandere i Danmark i 2030 og har allerede mange ladestationer rundt omkring i landet. Disse kan du se og betale ved via deres app.


  Hvad koster en ladestander fra Norlys?

  Norlys tilbyder to løsninger. Du kan spare 2.000 kr. på boksen hos dem, hvis du også er el-kunde. Det vil sige at prisen varierer fra 9.995 kr. til 11.995 kr.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter