Orbis ladestander

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Desværre fandt vi ingen ladeløsninger fra den pågældende udbyder. Du kan i stedet finde de bedste alternativer ved at klikke på knappen herunder.

  Sammenlign elbil opladning her

  Med en Orbis-lader er du godt klædt på

  Orbis har i en lang årrække været kendt for stabile produkter af høj kvalitet, som de primært har solgt til energisektoren. De er er blot ét af mange firmaer, der også er hoppet med på bølgen med el- og hybridbiler. Derfor kan du købe en Orbis-lader til din elbil, og du er garanteret et produkt, der holder længe og virker effektivt.

  Her på siden kan du finde en oversigt over forskellige produkter fra Orbis. Orbis er nemlig én af de producenter, som vi er stolte af at kunne præsentere for dig. Orbis producerer flere forskellige elektroniske apparater og produkter. Du kan eksempelvis finde Bluetooth keys, kontakture og så altså også ladebokse. Med en Orbis-lader får du et stærkt produkt til din elbil.

  Find Orbis i en ladebokstest

  Efterhånden som flere og flere aktører har kastet sig ind i konkurrencen på det store elbilmarked, er der også dukket flere og flere ladebokstest op på internettet. Finder du sådan én online, vil du kunne sammenligne alle de relevante informationer om nogle af markedets bedste ladebokse fra de mest populære og troværdige udbydere. Her vil du kunne se alle kvalifikationerne ved de enkelte ladebokse – lige fra effektivitet til pris, holdbarhed og diversitet i forhold til de biler, ladeboksene passer til.

  Orbis er langt fremme med hensyn til teknologi

  En ladeboks er ikke bare en ladeboks. Mange kan efterhånden langt mere og andet end blot at lade din elbil op. Orbis fører eksempelvis et produkt, der indeholder intelligent teknologi, som kan give dig mange praktiske fordele. Her vil du eksempelvis opleve, at din ladeboks fra Orbis vil være i stand til at regulere mængden af strøm, der går fra boksen og til din elbil. Det vil boksen gøre ud fra elektronisk information om husstandens samlede elforbrug. Med andre ord kan den altså hjælpe dig med at spare penge på strømmen til din bil.

  Denne Orbis-lader har også wi-fi installeret. Du kan altså bruge din smartphone til at følge med i, hvor meget strøm der bruges på forskellige tidspunkter og meget andet. Disse funktioner gør Orbis-laderen til et meget populært produkt.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvor lang tid tager det at lade min elbil op med en Orbis-ladestander?

  Svaret her kan ikke gives helt klart. Ofte handler ladetiden mere om bilen end om selve ladeboksen. Det vigtigste, du kan gøre i denne sammenhæng, er at kende detaljerne på din elbil. Hvor stort er batteriet? Hvor mange kW er der behov for? Disse ting er ofte mere afgørende end ladeboksen.


  Hvad koster det at lade min elbil op med en Orbis-ladestation?

  Det kommer an på mange ting. Det kommer an på, hvor meget du kører, og hvornår du lader. Derfor er netop Orbis-laderen, der har den nyeste teknologi installeret, rigtig smart. Den kan spare dig for mange penge.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter