Plug & Drive

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Desværre fandt vi ingen ladeløsninger fra den pågældende udbyder. Du kan i stedet finde de bedste alternativer ved at klikke på knappen herunder.

  Sammenlign elbil opladning her

  Plug & Drive tilbyder fordelagtige løsninger til virksomheder

  Hvis du leder efter ladestandere til virksomheden, er Plug & Drive et godt bud. Ladestandere giver nemlig dine medarbejdere gode muligheder for at parkere og oplade deres elbiler, mens de er på arbejde.

   

  Det får du med, når du vælger Plug & Drive

  Med ladestandere fra Plug & Drive får du både installeret og serviceret ladestanderen, samtidig med at du får rådgivning og projektledelse i forbindelse med opsætningen til både små og store virksomheder. Plug & Drive er én af de ladeoperatører, som gør meget ud af deres service. De tilbyder derfor at overvåge din oplader, så eventuelle fejl kan blive opdaget tidligt og udbedret. Det sker gennem alt fra genstarter til opdateringer og besøg af elektrikere.

  Få en Plug & Drive-ladestander til hjemmet

  Med en Plug and Drive-ladestander er det selvfølgelig også muligt at lade bilen op derhjemme. Her får du samme niveau af service som ved en virksomhed. Når du vælger en lader fra Plug & Drive får du altså både installation, service og refusion af elafgiften.

  Opladning af bilen derhjemme

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvordan fungerer Plug & Drives’ PlugShare-funktion?

  Én af fordelene ved Plug & Drive er deres PlugShare-funktion, hvor du med en nøglebrik kan gøre brug af et netværk på over 200.000 opladere i både Danmark og udlandet. Så er du altid i nærheden af en lader på farten.


  Kan man få refusion hos Plug & Drive?

  Plug & Drive tilbyder serviceaftale, hvor du får afgiftsrefusion på 1,12 kr/kWt til 2030 og desuden vedligeholdt din oplader samtidigt.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter