TakeCHARGE ladebokse

Find og sammenlign ladeløsninger fra TakeCharge her.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Desværre fandt vi ingen ladeløsninger fra den pågældende udbyder. Du kan i stedet finde de bedste alternativer ved at klikke på knappen herunder.

  Sammenlign elbil opladning her

  Hvad får du hos TakeCHARGE?

  Én af de glimrende forhandlere, der tilbyder løsninger inden for ladestationer til elbiler, er TakeCHARGE. Når du køber en elbil-ladestation fra TakeCHARGE, har du mulighed for glimrende rådgivning om de forskellige produkter. Det skal også understreges, at hos TakeCHARGE er der tale om ladestationer, du kommer til at eje – ikke leje. Du får altså dit eget personlige produkt, hvis du handler en elbil-ladestation fra TakeCHARGE.

  Din ladestation vil blive installeret inden for 2-3 uger. Her på siden har du mulighed for at se de forskellige produkter, og du får udførligt sammenlignede løsninger, så du forhåbentlig bliver klogere på dit kommende køb af elbil-ladestation.

  TakeCHARGE-anmeldelser

  Hvis du er i tvivl om de brands, du handler ved, er det næsten altid muligt at finde en anmeldelse af både producenten og dennes produkter på internettet. Hvis du finder dette nødvendigt, opfordrer vi helt sikkert til, at du læser en TakeCHARGE-anmeldelse eller to, hvis det kan give dig mere ro i sindet omkring dit køb af en ladestation.

  TakeCHARGE på Trustpilot

  Apropos anmeldelser er Trustpilot altid et godt sted at tage udgangspunkt. Her finder du både TakeCHARGE-anmeldelser og en rangering af stjerner fra et til fem ud fra forbrugernes tilfredshed med såvel udbyder som produkter. Dette kan du bruge som en ret præcis indikator for, hvordan andre har oplevet at handle TakeCHARGEs produkter.

  I skrivende stund er TakeCHARGE rangeret ualmindelig flot på Trustpilot, hvor langt de fleste anmeldelser er overordentligt positive. Du kan eventuelt selv undersøge, hvordan anmeldelserne tager sig ud på siden.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Kan jeg få refusion med produkter fra TakeCHARGE?

  Køber du et abonnement hos TakeCHARGE, kan du få refusion for en del af din elafgift. Derfor kan det være en god langsigtet økonomisk løsning at købe både elbil og ladestation. Du kan få refunderet 1,10 kroner pr. kWh, du bruger på at lade din elbil op.


  Hvor lang leveringstid har TakeCHARGE?

  Din ladestation vil blive installeret inden for 2-3 uger ved bestilling hos TakeCHARGE.dk.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter