Wallbox lader

Her kan du sammenligne på ladebokse fra Wallbox. Sammenlign og find den bedste pris på Wallbox ladebokse.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Wallbox-lader med Power Boost

  Hvis du vælger en Wallbox-lader, får du muligheden for at lade med det, de kalder for Power Boost, hvilket adskiller sig fra mange andre ladeoperatørers muligheder. Her overvåger ladestanderen automatisk, hvor meget elektricitet du bruger, og hvornår der er mere strøm tilgængeligt til at oplade bilen. Så hvis du fx slukker for lyset i stuen, omdirigerer Power Boost automatisk strømmen til din bil. På den måde sikres du den mest effektive opladningsoplevelse hver eneste gang. Det er en funktion, som virker med de fleste elbiler.

  Wallbox Pulsar Plus – lille, men kraftfuld lader

  Med Wallbox har du et godt udvalg af forskellige løsninger, når det kommer til ladestandere. De fungerer alle sammen med deres app, der muliggør overblik over forbrug. En af disse ladestandere, som er super populær i øjeblikket, er den, der kaldes for Wallbox Pulsar Plus. Det er en Wallbox-lader, som er utrolig lille, og som derfor passer i ethvert hjem. Laderen kan installeres både indendørs og udendørs. Samtidig får du en Wallbox-lader, der kan levere op til 22 kW strøm, og som har både type 1- og 2-ladekabler.

  Brug appen og få overblik over forbrug og Wallbox-pris

  Når du køber en lader fra Wallbox i Danmark, får du en lader, der kan kombineres med en smart app, som nemt og hurtigt giver et overblik over forbrug og priser. Med app’en kan du planlægge opladninger, når strømmen er billigst, samt se status på opladning af din bil. Det gælder, uanset om du har en Wallbox 11 kW-lader eller en Wallbox Pulsar Plus. Derudover kan du også få overblik over Wallbox-refusion på sine elafgifter – også Wallbox Pulsar Plus-refusion er en mulighed.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvem installerer Wallbox-laderen?

  Når du køber en Wallbox-lader, gælder det ligesom med alle andre ladere, at du ikke selv må installere den. I stedet skal du gøre brug af autoriserede elektrikere, som sørger for, at ladestanderen installeres og fungerer korrekt.


  Kan du få Wallbox-lader til virksomheden?

  Det er ikke kun i din private bolig, at du kan få en Wallbox-lader. Det samme kan du til din virksomhed, og her kan du igen gøre brug af deres app for nem overvågning af priser og forbrug. Derudover kan du få en RFID-kortlæser, som er kompatibel med fx medarbejdernes firmakort.


  Kan du få en app til sit smartwatch?

  Hvis du ønsker at gøre brug af virksomhedens app, kan du både få den på mobil og på sit smartwatch. Her kan du få notifikationer om status på opladningen samt andre beskeder.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter