Mormorkabel

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Mormorkabel medfølger til enhver ny elbil

  Et mormorkabel er det ladekabel, som der følger med alle nye elbiler, hvorfor det måske er ironisk, at det kaldes for et mormorkabel. Hver elbil har dette kabel med, som gør det muligt at sikre, at du til enhver tid kan få en opladning med mormorkabel, selv hvis der ikke er en konkret ladeboks i nærheden. Fx hvis du skal besøge din mormor. Det er nemt og gør det muligt at oplade en elbil uden en installeret ladeboks.

  Opladning med mormorkabel er ganske nemt

  Mormorkabel til elbil er bestemt den nemmeste løsning som ejer af en elbil, men det kan også være risikabelt i længden. De forskellige V-styrker kan ikke holde til at oplade en elbil mere end som nødløsning. Det er en god nødløsning til, når du er på tur eller besøg hos andre, der endnu ikke har elbiler, men som primær lader er det ikke den sikreste metode.

  Køb Mormor-kabel her

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvad er et mormorkabel?

  Et mormorkabel er et gammeldags kabel, der gør det muligt for dig at lade din elbil uden en ladeboks.


  Er det en tilstrækkelig opladning med mormorkabel?

  Til nøds, ja. Men i længden går det ikke. Elbelastningen i husene er ikke bygget til den elbelastning, en komplet opladning af en elbil vil kræve gang på gang.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter