Ampera

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Desværre fandt vi ingen ladeløsninger fra den pågældende udbyder. Du kan i stedet finde de bedste alternativer ved at klikke på knappen herunder.

  Sammenlign elbil opladning her

  Ampera-abonnementer gør det nemt at lade op hjemme

  Ampera er en professionel ladeoperatør, som arbejder sammen med kvalitetsbevidste leverandører af ladestandere som norske Easee. Bag Ampera finder man en miljøingeniør og et par biologer, som alle er passionerede omkring den grønne omstilling, og som ønsker at levere ladeløsninger, der både er gode for miljøet og for den enkelte forbrugers pengepung.

  Det skal være nemt og helst også billigt at lade elbilen op derhjemme, og med Ampera er det netop dette. Har man et normalt kørselsbehov på omkring 20.000 km om året, så er der penge at spare med en Ampera-ladeløsning derhjemme. Et Ampera-abonnement har en billig månedlig ydelse, hvor man samtidig kan nyde godt af Amperas service og support. Samtidig er Ampera godkendt til refusion af elafgiften til den strøm, der bruges på at lade bilen op.

  Ampera tilbyder refusion af elafgiften på strøm til elbiler

  For at drive den grønne omstilling har et politisk flertal stemt for at forlænge ordningen om refusion af elafgifterne indtil 2030. Det betyder altså, at de penge man bruger på strøm til ens elbil refunderes – dog kun, hvis man bruger en godkendt ladeoperatør som fx Ampera. Man betaler som udgangspunkt selv for strømmen, men har man et Ampera-abonnement, så refunderes den fulde elafgift.

  Ampera-ladeløsninger med Easee-ladeboks

  Når man vælger at få installeret en lader til sin Ampera-elbil, så får man en flot designet Easee ladeboks, der byder på et lækkert og enkelt design. Designet vil passe ind i enhver dansk garage. Boksen er nem at bruge, fylder meget lidt og er fremtidssikret med 22 kW opladning og mulighed for at tilkoble to yderligere ladebokse. Boksen er produceret i Norge og er utrolig sikker at bruge. Der kan fx ikke bruges mere strøm i ladeboksen, end ens installation har til rådighed.

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  Er der nogle offentlige Ampera-elbilladere?

  Det er ikke kun i privaten, at man kan nyde godt af Amperas ladeløsninger. Ampera har mere end 50 offentlige ladepunkter. Ladepunkterne kan tilgås via Monta-appen, og man har muligheden for at betale for strømmen med de penge, som man har fået fra Ampera i refusion fra sine egne opladninger.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter