ChargeME

Sammenlign priser på ladebokse fra ChargeME her. Vælg den bedste løsning til dine behov.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Desværre fandt vi ingen ladeløsninger fra den pågældende udbyder. Du kan i stedet finde de bedste alternativer ved at klikke på knappen herunder.

  Sammenlign elbil opladning her

  ChargeMe er en dansk virksomhed, som er autoriseret installatør

  En af de nye men utrolig populære virksomheder, der tilbyder ladeløsninger til elbiler, er det danske firma ChargeME. Teamet bag har over 25 års erfaring med alt fra den eltekniske verden, og Charge Me arbejder sammen med et hold af autoriserede elektrikere, der sørger for hurtig, sikker og autoriseret opsætning af ladebokse.

  Firmaet tilbyder både installation af ladestandere og abonnementsløsninger, der blandt andet inkluderer elrefusion, hvilket er efterspurgt af mange ejere af elbiler. ChargeME-ladeboksene er nogle af de mest intelligente løsninger på markedet i dag og er samtidig lavet i et flot design, der passer til den danske minimalistiske stil.

   

  Alt tilbehør til ladestanderen fås hos ChargeME

  Når du vælger at bruge ChargeME, så får du ikke bare en flot ladestander installeret. Du får også muligheden for at købe alt det, der skal bruges, når du skal oplade din elbil. Det gælder fx selve ladeboksen, standeren til ladeboksen, en kabelholder og selvfølgelig også selve ladekablet. Du kan også finde nøglebrikker, så du kan styre, præcis hvem der har adgang til din ladeboks.

  ChargeME benytter dig af Easee appen, som giver muligheden for at planlægge, præcis hvornår din elbil skal oplades. Du får desuden et overblik over din forbrug.

   

  Billigt, månedligt abonnement med en ChargeME-ladeboks

  Når du vælger en ChargeME-ladeboks, så får du også nogle forskellige muligheder i forhold til abonnementer. Du kan fx vælge at betale din ladestander helt ud fra starten og dermed få et utroligt billigt ladeabonnement. Du kan også vælge at betale lidt mere om måneden og til gengæld få en billigere opsætning af ladestanderen. Slutteligt kan du vælge en løsning, hvor du kan køre gratis op til 25.000 km pr. år for en lidt højere abonnementspris.

  Desuden kan du med et abonnement få refusion. Refusion er en statslig ordning, som betyder, at du kan få din elafgift på den mænge kWh strøm, du bruger til din elbil, refunderet. Det kræver, at du vælger en løsning som med ChargeME, der har en serviceaftale, og som dermed kan tilbyde refusion.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvem udfører installationen af ladeboksen?

  Når du vælger at få installeret en ChargeME-ladeboks, så er du i trygge hænder. Firmaet arbejder nemlig sammen med autoriserede elektrikere, som udfører installationen og sørger for, at alt virker optimalt.


  Kan man få elrefusion hos Chargeme.dk?

  Hos ChargeMe.dk tilbydes der elrefusion fra 99 kr. om måneden, hvor du betaler 11.499 kr. for boksen. Alternativt kan du give 279 kr. om måneden, hvor de så ‘kun skal betale 5.999 kr. upfront.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter