Ladeabonnement

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Vil du også have mulighed for at lade din elbil på farten? Men er du i tvivl om, hvordan du finder det bedste ladeabonnement til elbilen? Så er du ankommet til det helt rette sted.

  Vi vil nemlig gerne gøre det nemmere for dig at finde det rette abonnement til elbilen, så du trygt kan oplade elbilen ved offentlige ladestandere, når du er på farten.

  Hvornår kan et ladeabonnement betale sig?

  Kan det betale sig at have et lade abonnement? Hvis du ofte er på farten eller ikke har mulighed for at lade elbilen derhjemme, så kan det være en god idé at tilkøbe et ladeabonnment til elbil.

  Med et ladeabonnement til elbil betaler du typisk et fast månedligt beløb til din ladeoperatør, som giver dig mulighed for at lade elbilen ved offentlige ladestandere. Et ladeabonnement kan være en særlig god idé for dig, der ofte er på farten, og derfor ønsker at kunne lade ved offentlige ladestandere. Det kan også være en god idé for dig, der eksempelvis bor i en lejlighed, og derfor ikke har mulighed for at installere egen ladeboks.

  Find den bedste ladestander til hjemmet

  Sådan finder du det bedste ladeabonnement

  Er du i tvivl om, hvordan du finder det bedste ladeabonnement til elbil? Det forstår vi godt. Mulighederne er nemlig mange, når det drejer sig om et elbil-abonnement, og derfor kan det være svært at navigere rundt i de mange muligheder.

  For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet nogle gode overvejelser, som kan hjælpe dig med at finde det bedste og billigste lade abonnement til elbil.

  Gode råd, når du skal finde det billigste og bedste lade abonnement:

  • Har ladeoperatøren tilstrækkeligt med ladestandere i det område, hvor du får brug for at lade? Eks. tæt på din bolig, arbejde, sommerhus, fritidsinteresser mm.
  • Hvilken løsning indenfor elbilopladning på abonnement foretrækker du? Vil du både lade hjemme og ude eller kun ude? Du kan læse mere om de forskellige løsninger i afsnittet nedenfor
  • Hvad koster et ladeabonnement hos ladeoperatøren? Og hvad inkluderer abonnementet?
  • Er der begrænsning på, hvor meget strøm du kan bruge til opladning om måneden?
  • Hvor ofte er ladestanderne ledige? Dette kan undersøges gennem deres interaktive ladekort

  Hvilket lade abonnement skal du vælge?

  I dag er der mange udbyder, som tilbyder forskellige ladeabonnementer, hvilket naturligvis er en fordel for dig. Det giver dig nemlig bedre vilkår for at finde det bedste ladeabonnement for dit vedkommende.

  Typisk kan du vælge mellem følgende ladeabonnementer:

  • Ladeabonnement med afregning baseret på dit forbrug (ladeboks med refusion og abonnement)
  • Ladeabonnement med fri opladning ved ladeoperatørens offentlige ladestandere
  • Ladeabonnement med fri opladning ved din private ladeboks og ladeoperatørens offentlige ladestandere

  Den første mulighed er mest velegnet til de bilister, som har et meget begrænset kørselsbehov, hvor udgifterne ikke overstiger abonnementet.

  Den midterste mulighed er velegnet til de bilister, som allerede har installeret en ladeboks derhjemme. Her får du nemlig både mulighed for at lade elbilen derhjemme og på farten, når behovet opstår. Når du køber en ladeboks med abonnement, får du desuden mulighed for at få el-refusion. Det kræver dog, at du opfylder alle betingelserne, og ikke allerede får reduceret din elafgift.

  Hvis du ikke har mulighed for at installere en ladeboks på din adresse, så vil den midterste løsning formentlig være den bedste for dig. Denne løsning er særligt velegnet til bilister, som eksempelvis bor i en lejlighed, hvor der ikke er mulighed for at installere en privat boks.

  Hvem tilbyder et elbil abonnement?

  Der er mange ladeoperatører, som tilbyder attraktive løsninger indenfor elbilopladning på abonnement. Clever og E.ON er dog nogle af de største ladenetværk i Danmark, hvilket betyder, at de har installeret mange offentlige ladestandere rundt omkring i landet.

  E.ON eller Clever - hvad er bedst?

  Hurtig og nem opladning med ladebrik

  Når du køber et lade abonnement til elbil, vil du modtage en ladebrik, som du skal bruge, når du skal oplade ved ladeoperatørens ladestander. Ladebrikken er nemlig koblet op til dit ladeabonnement, og du kan derfor hurtigt og nemt starte en opladning med din ladebrik.

  Det er ganske simpelt at bruge en ladebrik. Typisk vil der være en trådløs læser monteret på ladestanderen, hvor du blot skal scanne din ladebrik. Derefter er ladestanderen klar til brug.

   

  Hvem har det billigste elbil abonnement?

  Det billigste elbil abonnement afhænger i høj grad af dit kørselsmønster og dine behov. Du kan nemlig vælge mellem forskellige typer ladeabonnement, og det gælder derfor om at undersøge, hvilket ladeabonnement, der vil give bedst mening for dig rent økonomisk.

  Sammenlign priser på leasing af ladeboks
  Hvad koster et elbil abonnement?

  Priserne på et elbil abonnement varierer mellem de forskellige ladeoperatører. Det kan derfor være en god idé at sammenligne dine muligheder, så du får den bedste pris.


  Hvordan finder jeg det billigste elbil abonnement?

  Først og fremmest skal du afgøre, hvilken løsning indenfor elbil abonnementer, du foretrækker. Her på siden kan du læse mere om de forskellige løsninger. Derudover kan det være en god idé at undersøge priserne og vilkårene blandt de forskellige ladeoperatører på forhånd.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter