Clever ladestander

Clever ladestandere er blevet en populær løsning blandt mange, men hvordan ser det ud med priserne hos Clever, og er det rentabelt at investere i en løsning hos Clever? Du kan nemt finde ud af hvad Clever koster for dig, ved at indtaste dine oplysninger i vores beregner.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Gode ladestandere fra Clever

  Hvis ikke du allerede er det, så er det ikke for sent for dig at blive en lykkelig ejer af en el- eller hybridbil. Den mulighed foreligger i den grad endnu.

  Men hvis du vil have en elbil eller en hybridbil, skal du selvfølgelig huske på alt det andet, der følger med. Eller som i hvert fald potentielt kan følge med. En af disse ting er en ladeboks på din matrikel.

  Clever som er en danskejet virksomhed, har tilbudt et stort udvalg af ladeløsninger siden 2009. Mange mener at Clever tilbyder nogle af de bedste ladeløsninger på markedet, og det er uanset om du overvejer en Clever ladestander i hjemmet eller om du vælger et Clever abonnement til opladning på farten.

  Clever-opladning hjemme

  Clever laver mange forskellige produkter, så du kan oplade din elbil derhjemme. Du kan sagtens få en Clever-oplader installeret ved dit private hjem eller i dit sommerhus eller dit kolonihavehus. Dette er blot én af de mange løsninger, som Clever tilbyder. På denne måde kan du altid lade din elbil op, når du har lyst. Og ved at kunne gøre det præcis når du ønsker, har du også mulighed for både at spare på strømmen og på regningen. Det er altså både en god investering rent økonomisk og også miljømæssigt.

   

  Clever priser 2023

  En Clever-ladeboks behøver heller ikke koste dig alverden. Clever er kendt for at producere produkter af en høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Du har altså ingen grund til at være bekymret for produkterne fra Clever. Vi står gerne inde for, at du ikke bliver skuffet over dit køb. Og hvad en Clever-ladeboks’ størrelse angår, skal du ikke være bekymret. De er ikke så store, at de er til besvær. Hverken fysisk eller æstetisk.

  Priserne hos Clever afhænger af, hvilken løsning du er på udkig efter. Herunder kan du blive lidt klogere på, hvad det ca. koster at være kunde hos Clever.

  Priser for en Clever-ladeboks

  Er du på udkig efter en ladeboks fra Clever, så skal du forvente omkostninger til 7.999 kr. i engangsudgift for at leje ladeboksen. Dette er inkl. installation. Herudover kommer der et opladningsabonnement på 799 kr./md.

  Du har også mulighed for at købe strøm til dit hjem, og spar penge på dit abonnement, når du samtidig har en ladeboks fra Clever. Vælger du en el-aftale fra Clever, så koster denne 49 kr. i abonnement pr. måned. Herudover betaler du for dit forbrug pr. kWh.

  Clevers ladenetværk

  Clever er en af de virksomheder, der har sat flest offentligt tilgængelige ladestandere op i vores skønne Danmark. Der er Clever-ladestationer mange steder. Det har både store økonomiske gevinster for dig som bilist, men det har også store miljørelaterede gevinster for os alle sammen på kloden. Og ladenetværket udvides faktisk hele tiden. Der kommer flere og flere Clever-ladestandere til. Clever-ladestandere, som du kan nyde godt af på farten.

  Du kan lynhurtigt finde dem med Clevers app. Her kan du altid finde den nærmeste lademulighed. Om det skal være den almindelige eller den lynhurtige opladningsmodel, er op til dig. Og Clever-ladeboksens kW vil også fremgå i appen.

  En Clever-lader er i øvrigt meget nem at betjene. Du skal altså ikke være det mindste bekymret for, om du har evnerne til at betjene en lader, når du holder ind et sted for at få strøm på bilen. Og hvis du anskaffer dig en Clever-Go-ladebrik, får du endnu flere fordele med dig. Det er supernemt, det er supersmart, og det sparer dig for en masse bøvl, du alligevel ikke gider at bruge din tid på. Clever-ladeboksens farver vil enten være hvid eller sort efter lyst.

  Hvis du har brug for intelligent opladning i tide og utide, skal du prøve at klikke ind på clever.dk og finde deres side, der omhandler Clever Unlimited. Her finder du nemlig et tilbud, der passer perfekt til dig, der har behov for ekstra meget strøm undervejs i en travl hverdag. Clever Unlimited giver dig også mange andre fordele.

  Hvis du skulle have nogle spørgsmål vedørende Clevers ladeløsninger, er du altid velkommen til at kontakte Clevers kundeservice.

  Hvad koster det at oplade på Clevers ladenetværk?

  Normalladere
  Hurtigladere
  Lynladere
  clever-logo
  3.49 kr./kWh
  3.49 kr./kWh
  4.99 kr./kWh
  (Clever Go uden abonnement)

  Estimerede priser, som kan afhænge af tid og som kan variere*

  En samlet Clever-løsning kan være en stor fordel for dig

  Clever er faktisk ikke bare et selskab, der sælger gode ladeløsninger til elbilbrugere. Det er også et decideret elselskab, det leverer strøm til forskellige husstande i Danmark. Clevers elselskab går under navnet Clever Power, og det medfører faktisk en række store fordele for dig som kunde, hvis du vælger både at abonnere på strøm fra Clever og samtidig vælger at bruge en ladestander fra selv samme selskab.

  Et fuldt Clever-abonnement vil især give dig én kæmpe fordel, som mange andre elbilejere vil misunde dig helt op til skyerne. Du kan nemlig samle både din aftale om el og aftale om Clever-ladestander i én samlet løsning, og på den måde vil din refusion faktisk ske automatisk.

  Helt lavpraktisk vil det sige, at i stedet for at du skal søge aktivt om refusion for din elafgift på grund af din Clever-ladestation til din Clever-elbil, bliver din elregning automatisk bare mindre. Det sørger det samlede abonnement hos Clever nemlig for. Du slipper altså for alt det administrative bøvl og bavl, fordi du tegner et samlet medlemskab hos et selskab, der ønsker transparens og en bedre oplevelse for de forbrugere, der indimellem finder især refusionsdelen ved elbilejerskabet besværligt.

  Nu kan det være, du spørger: Hvilken ladestander skal jeg vælge? Her kan vi med ro i stemmen i hvert fald sige, at du ikke bliver skuffet, hvis du vælger Clever.

  Clever-ladeboks’ pris er i den grad konkurrencedygtig, og når man ser på kvaliteten, er Clever-priser kun ekstra lukrative. Du kan altid læse mere på clever.dk. På clever dk kan du også se, hvilke elbiler Clever har i sortimentet.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Må man lade på en andens Clever-ladeboks?

  Ja, det må du som udgangspunkt godt. Det er selvfølgelig bare afgørende, at du får ejerens tilladelse før opladningen.


  Kan det betale sig med Clever?

  I allerhøjeste grad. Et omfattende Clever-abonnement kan spare dig for rigtig mange penge hver måned. Især hvis du lige har byttet din benzinbil ud med en elbil.


  Kan man lade på Clever uden abonnement?

  Er en opladning uden abonnement muligt hos Clever? Ja, det er det. Her kan man i stedet vælge en ladebrik fra Clever, som er beregnet til dem, som ønsker at oplade uden abonnement.


  Hvad koster det at lade på Clever uden abonnement?

  Hvis man bruger Clever Go-ladebrikken eller Clever app, vil den aktuelle ladepris være 4,99 kr. pr. kWh.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter