Ladebokse fra Elgiganten

Vi har samlet alle ladestandere fra Elgiganten her. Sammenlign priser og vælg den ladeboks fra Elgiganten som passer bedst til dine behov.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Hos en af Danmarks største webshops finder du løsninger til opladning af din bil. Varehuskæden har nemlig et væld af forskellige ladeløsninger, så du med garanti kan finde en ladestander fra Elgiganten, der passer til din bil og dit forbrug.

  Se udvalget af ladebokse hos Elgiganten her

  Stort udvalg af ladestandere hos Elgiganten

  Der er mange fordele ved at købe en ladeboks hos Elgiganten. Virksomheden giver dig mulighed for at købe ladestandere med og uden afbetaling og med og uden installation. Derudover kan du vælge mellem over 30 forskellige løsninger med ekstra tilbehør, så du aldrig går ned på opladning til din bil. Du er ikke alene garanteret et stort udvalg i webshoppen, men også uhyre gode priser på al elektronik.

  Er du derfor på udkig efter en type 1– eller type 2-ladeboks, eller leder du efter en anden oplader fra Elgiganten til din bil? Så er det bare med at gå på opdagelse blandt de forskellige brands i udvalget.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter