FDM ladeboks

Sammenlign priser på ladeløsninger fra FDM her.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Desværre fandt vi ingen ladeløsninger fra den pågældende udbyder. Du kan i stedet finde de bedste alternativer ved at klikke på knappen herunder.

  Sammenlign elbil opladning her

  Spiriis fremtidssikrede ladeløsning gennem FDM

  Er du medlem af FDM, kan du med fordel bestille en ladeløsning gennem dem. De samarbejder nemlig med Spirii, som producerer meget små ladebokse i et flot design og i god kvalitet, der er fremtidssikrede og kan levere op til 22 kW strøm. Med en FDM-ladeboks fra Spirii får du desuden fem års garanti på, så skulle ladeboksen få en fejl eller defekt, dækker garantien.

  Med en FDM-ellader er standardinstallation inkluderet i FDM’s ladebokspris, og samtidig får du muligheden for refusion, hvis du tilmelder dig Spiriis abonnement. Hvis du allerede har en ladeboks hængende fra en anden ladeoperatør, så tager FDM’s installatører denne ned uden beregning, når du køber en af deres ladestandere.

  FDM’s ladeboks fås kun som medlem

  Det er kun muligt at købe en Spirii-ladeboks gennem FDM, hvis du er medlem. Det samme er gældende med en FDM-ladeboksinstallation. Det er dog nemt at blive medlem, og så får du også adgang til rådgivning om din bil, bilforsikring og vejhjælp samt mange andre fordele.

  Dette kan du forvente af en FDM-elbillader

  Når du får lavet en installation af en FDM-ladeboks, så kan du se frem til en ladestander, der kan levere 22 kW strøm og op til 32 ampere. Du har muligheden for at bruge både app og ladebrik, så du kan følge sit forbrug i Spirii Go-appen. Derudover er der ikke noget fastlåst kabel ved standeren, så du kan bruge sit eget kabel.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvornår kan du få refusion?

  Hvis du har fået en FDM-ellader fra Spirii, så kræver det en serviceaftale fra Spirii, for at du kan få afgiftsrefusion på den strøm, du bruger, for at oplade din bil. Uden et abonnement fra Spirii er det ikke muligt at få refusion fra FDM. Refusion kræver dog, at du ikke i forvejen har solceller eller elvarme på din bolig.


  Kan man få en refusionsaftale med FDM?

  Hvis du køber en ladeboks hos FDM, så har du mulighed for at få en serviceaftale via Spirii, der giver dig 1,12 kr. pr. kW retur for 79 kr. om måneden.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter