Greenbow

Greenbow er en anerkendt udbyder af ladeløsninger til private hjem. Du kan nemt finde ud af, hvad en Greenbow ladestander vil koste dig ved at bruge vores beregner.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Greenbow – Én samlet ladeløsning

  Greenbow blev grundlagt i starten af 2022 med en ambition om at gøre det nemt at køre elbil. De tilbyder en simpel og overskuelig løsning, der samler alt til dig, som ønsker en ladeløsning i én samlet pakke.

  Greenbow vil gøre det enkelt for dig, at lade derhjemme og når du er på farten, så du undgår besværet med forskellige ladebrikker og apps til opladning.

  De bruger deres teknologiske ekspertise til at give dig adgang til så mange ladere som muligt og tilbyder strøm til din bil og husstand.

  Bestil Greenbow ladestander

  Greenbow A/S gør det nemmere at være elbilsejer

  Med Greenbows app kan du sikre, at din bil lader, når strømmen er billigst derhjemme, og bruge den samme app til at lade, når du er på farten. Greenbow investerer ikke i offentligt tilgængelige ladere, men bruger i stedet deres energi på at give dig adgang til så mange ladere som muligt.

  Mere bare end en ladeudbyder

  Greenbow ser sig selv som en IT-virksomhed, der med deres værktøjskasse og erfaring, kan sikre den bedste brugeroplevelse.

   

  Hvem står bag Greenbow?

  Bag Greenbow står et stærkt team med både tech-, tele- og kommercielle kompetencer. Derudover har Greenbow a/s også en række stærke investorer bag, som bakker op om deres mission om at gøre det lettere at være elbilsejer.

  De to investorer er henholdsvis Jyske Bank-koncernen og Jysk Energi. Jyske Bank har investeret gennem deres datterselskab Jyske Finans, der er en meget aktiv og stærk spiller på leasingmarkedet for biler. Tilsvarende er Jysk Energi en energikoncern med rødder i Vestjylland, men med aktiviteter indenfor solcellemarkedet.

  Hvilke samarbejdspartnere har Greenbow i Danmark?

  Greenbow har tætte samarbejdsrelationer med centrale partnere i Danmark, herunder Wicotec Kirkebjerg, som er kendt for deres kvalitet og erfaring med installationsforretning.

  Zaptec, den nordiske leder inden for ladebokse, leverer deres innovative teknologi og prisbelønnede design.

  Endelig håndterer Matkon deres logistik og lager med fokus på miljørigtige løsninger og genanvendelse. Disse samarbejdspartnere gør det muligt for Greenbow at levere pålidelige og bæredygtige løsninger inden for elbils opladning i hele Danmark.

  Greenbow på Trustpilot

  Hvis man ser på Greenbows Trustpilot-profil, er det svært ikke at bemærke de rigtig gode anmeldelser. Greenbow har opnået en flot score på 4,7 ud af 5, hvilket vidner om en høj kundetilfredshed.

  Kundenoplevelsen er i højsædet hos Greenbow, og det afspejler sig tydeligt i de positive anmeldelser. Du kan se alle anmeldelserne af Greenbow på Trustpilot her.

  Se Greenbows Trustpilot her

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  Giver Greenbow refusion?

  Greenbow tilbyder en bred vifte af ladeløsninger, der giver dig mulighed for at drage fordel af refusionen af elafgiften. Med deres ladeabonnementer til kun 198 kr. om måneden får du adgang til en omfattende service.


  Hvordan lader man på farten som Greenbow kunde?

  Vælger du at blive kunde hos Greenbow, får du adgang til mere end 300.000+ ladere i Europa. Der er altså rig mulighed for at oplade på farten som kunde hos Greenbow.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter