Zaptec Go

Brug vores beregner her på siden, og se hvilken udbyder, der tilbyder de mest lukrative betingelser for din Zaptec Go.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Find din ladeboks hos Zaptec

  Zaptec er en teknologivirksomhed, der er førende inden for produktion af smarte ladeløsninger til elbiler og hybrider. De brander sig på at udvikle ladebokse, der forenkler livet for dig og gør det muligt for dig at forbedre miljøet.

  Hos Zaptec finder du to forskellige slags ladebokse, der passer til forskellige behov, brugere og specifikke formål. De to modeller, de forhandler, hedder Zaptec Go og Zaptec Pro.

  Zaptec-ladestander – en grøn og sikker løsning

  Zaptec Go er en lader, der er udviklet til private. Den er verdens mindste oplader og lader med 22 kW – den er 80 % mindre og lettere end opladere, der lader med samme effekt på markedet og vejer kun 1,3 kg. Derudover er den udstyret med økotilstand, der gør, at din Zaptec-ladestander kun lader, når elektriciteten er billig. Zaptec Go kommer i seks farver, og det er muligt at få den med RFID-chip, så kun tilsluttede brugere kan benytte den.

  Den anden ladestander fra firmaet hedder Zaptec Pro. Denne model er udviklet til større parkeringspladser, virksomheder, boligforeninger, virksomheder og fællesejede ejendomme. Den oplader ligesom Zaptec Go med en effekt på 22 kW. Denne model kommer også med indbygget 4G, hvilket gør det nemmere at tilslutte flere bokse og kommunikere med dem. Zaptec Pro er desuden udviklet, så den kan benytte den tilgængelige el mere effektivt.

  Begge ladere er udstyret med tyverisikring og regelmæssige opdateringer, der kører via internettet og sikrer, at din Zaptec-ladeboks altid er opdateret. Desuden kommer ladeboksene med en tryghedsgaranti og en fem års garantiperiode. For at få en Zaptec-laderpris skal man kontakte firmaet.

  Administrer din Zaptec-lader

  En lader fra Zaptec er gratis tilknyttet Zaptec Portal. Dette er en gratis cloud-tjeneste, der gør det muligt, for dig som forbruger at overvåge din Zaptec-ladeboks, få et overblik over dit elforbrug, registrere nye brugere og benytte dig af økotilstand.

  Derudover er det også muligt for installatøren at foretage en hurtig installation og løse fejlmeldinger på din lader fra Zaptec. Zaptec-portalen kan samtidig anvendes sammen med betalingsløsninger og andre eksterne løsningværktøjer til din lader.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster en Zaptec-lader?

  Zaptec-laderprisen kan du kun få ved en certificeret Zaptec-forhandler eller ved at kontakte firmaet via deres hjemmeside. Prisen afhænger af dine behov, valg af model og antal ladere.


  Hvad koster det at benytte sig af Zaptec-portalen?

  Zaptec-portalen er gratis, da firmaet ikke mener, at det skal koste dig noget at administrere din Zaptec-lader.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter