Ladeløsninger fra NRGI

Sammenlign priser på ladeløsninger fra elselskabet NRGI her.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  NRGi er et af de største energiselskaber i Danmark, der også tilbyder løsninger til opladning af elbiler. Selskabet er en fusion mellem ARKE, Århus Kommunale Værkers Elforsyning og Ebeltoft og Grenaas kommunale elforsyninger. Siden sin oprettelse har selskabet tilbudt forskellige løsninger indenfor el og energi.

  Find din NRGi-ladeboks eller NRGi-ladestander

  Du kan let finde din NRGi-ladeboks på hjemmesiden. NRGi tilbyder som udgangspunkt en samlet pakke som ladeløsning til din elbil eller plugin-hybrid. Du får altså alt fra ladeboks, til installation, strøm til elbilen og abonnementet med i pakken. Du kan desuden styre din NRGi-ladestander med deres app, der giver dig et væld af forskellige muligheder.

  Ved at kontakte NRGi kan du få den nødvendige rådgivning, og blive endnu klogere på hvad pakken indeholder. Du kan samtidig finde ud af om et længere kabel til elbilen eller anden stiktype er en mulighed, hvis det er vigtigt for dig. Hos elselskabet finder du de nyeste ladebokse med alt, du skal bruge til din opladning, og det hele bliver leveret og installeret på din adresse.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter