Nyheder

Installation af Clever-ladeboks

Skrevet af Nicoline Høgh Stoubæk

|

Udgivet d. 6. januar 2023

|

Opdateret d. 22. september 2023

installation-af-clever-ladeboks

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Vil du gerne have en Clever-ladeboks i hjemmet, men er lidt i tvivl om, hvordan og hvor hurtig en Clever-installation er? Så giver vi dig al den nødvendige viden, så du med ro i maven kan bestille din ladeboks.

  Hvad er inkluderet i min Clever-installation?

  Det er utrolig let, når du skal have lavet en Clever-installation. Stort set alt er nemlig inkluderet i prisen, når du skal have installeret en Clever-ladestander. Det gælder selve din Clever-ladeboksinstallation, service, garanti og farvevalg. Derudover får du også:

  • professionel rådgivning for den bedste placering af ladeboksen
  • installation af kombirelæ – også hvis der ikke er plads i din eltavle
  • ubegrænset kabelføring – både ved en udendørs og indendørs Clever-installation
  • test af både ladeboks og kombirelæ
  • oplæring og rådgivning vedr. din Clever-ladeboks.

  Som udgangspunkt er alt dette det eneste, du får brug for. Det betyder, at alt er med i prisen, når du skal have en installation af en Clever-ladestander. I ganske få tilfælde kan det være nødvendigt med skjult kabelføring eller gravearbejde, hvilket kan føre til en ekstra omkostning.

  Hvordan foregår en installation af en Clever-ladeboks?

  Inden din hjemmeinstallation fra Clever starter, får du tilsendt et spørgeskema, der giver virksomheden den nødvendige information. Du kan derefter blive kontaktet af en elektriker, hvis der skal laves en ekstra ydelse i form af stillads eller gravearbejde.

  Dernæst vil du få besøg af installatøren, der sørger for at lave en topprofessionel Clever-installation af kabel og ladeboks. Her er det nødvendigt, at du er hjemme, så I sammen kan aftale placering af ladeboks og kombirelæ. Det tager typisk mellem 2-4 timer. Elektrikeren vil derefter teste, at alt virker korrekt, og svare på de spørgsmål, du må sidde inde med.

  Læs mere om installation af ladebokse her

  Clevers installationspris – hvad koster det?

  Selve installationen er en del af prisen for den løsning, du vælger at købe. Derfor afhænger prisen af, hvilken ladeboks og abonnement du har valgt at købe hos Clever. Eksempelvis vil en installation af Clever All-in-One koste omkring 7.500 kroner, hvis du bestiller efter den 01-04-2023.

  FAQ – ofte stillede spørgsmål

  Tager en Clever-ladestanderinstallation lang tid?

  En installation af ladeboks fra Clever tager maksimalt fire timer. Ofte vil det tage kortere tid, men du skal regne med at være hjemme i nogle timer, for at elektrikerne kan installere det hele korrekt.


  Hvor dyr er en installation af Clevers ladeboks?

  Det er lidt forskelligt, hvad en Clever-installation kommer til at koste. Det afhænger lidt af den løsning, som du har valgt. En installation kan ligge omkring 7.500 kr.


  Nicoline Høgh Stoubæk

  Nicoline Høgh Stoubæk

  Nicoline er med til at sikre, at du altid får den rette vejledning, når du er på udkig efter en ladeboks. Hun har en bred viden indenfor alt, hvad der berører el-biler, og hun står altid klar til at hjælpe dig, hvis du er faret vild i ladebokse.

  Se profil

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter