Aura Ladeboks

Leder du efter en ladeløsning fra Aura? Sammenlign priserne og mulighederne her.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Få en AURA-ladeboks

  AURA er et energiselskab, der tager medansvar for bæredygtig og grøn omstilling i Danmark. De brander sig på, at alle skal have let adgang til en ladestander, og det gælder både i byerne og de mindre lokalsamfund. Derfor tilbyder de også, at du kan få en AURA-el-lader på din bopælsadresse.

  En AURA-elbil-lader er produceret af Zaptec. Det er en smart lille ladeboks, der kan lade med en effekt på enten 11 kW eller 22 kW. En ladeboks fra AURA kan benyttes via ladekort eller AURAs egen app og passer til alle bilmodeller, om det så er hybridbiler eller rene elbiler.

  Når du køber en ladeboks fra AURA til elbil, ejer du ladeboksen. Dog tilknyttes du deres faste serviceaftale med en bindingsperiode på seks måneder. Priser og bestemmelser vil blive gennemgået herunder.

  AURA-ladeboks til elbil – kan det være din løsning?

  Du kan enten købe en AURA-el-lader enten med eller uden elaftale. Køber du en AURA-ladeboks med elaftale, koster laderen dig 9.999 kr. med installation. Foretrækker du selv at vælge din elaftale, og ønsker du ikke at være elkunde ved AURA, koster ladeløsningen med installation 11.499 kr.

  Begge ladeløsninger har en bindingsperiode på AURAs serviceaftale på seks måneder. Det månedlige faste serviceabonnement koster dig 79 kr. og betales først, når din ladeboks fra AURA er installeret. Det betyder, at du sagtens kan bestille din ladeboks, før du har fået din elbil. Bestiller du inden, kan du selv vælge, hvornår du vil have din AURA-elbil-lader installeret.

  Derudover får du gennem AURA adgang til en app, hvor du kan administrere din ladning og se tilgængelige ladestandere nær dig.

  AURA-el-lader

  Hvis du vælger at blive elkunde ved AURA gennem din ladeløsning, kommer du automatisk på AURAs FlexEL-aftale. Det betyder, at prisen for den el, du bruger, varierer time for time, hvilket giver dig muligheden for at lade din elbil, når det er billigst og grønnest.

  Derudover får du ved AURA også mulighed for at opnå 100 % elrefusion. Denne refusion ligger i 2022 på 1,12 kr./kWh og gælder for begge ladeløsninger, uanset om det er med elaftale eller ej.

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  Udskifter AURA-ladeboksen min eksisterende el-lader?

  Har du allerede en ladeboks, kan du få AURA til at afinstallere denne, når du bestiller en ny ladeboks fra AURA. Det er kvit og frit.


  Hvordan lader jeg med 22 kW fra en AURA-ladeboks til elbil?

  Hvis du ønsker, at din lader til elbil fra AURA, skal levere 22 kW, skal dette tilkøbes. Dette gøres ved bestilling eller kontakt.