AURA Ladeboks

Leder du efter en ladeløsning fra AURA? Sammenlign priserne og mulighederne her.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Få en AURA-ladeboks

  AURA er et energiselskab, der tager medansvar for bæredygtig og grøn omstilling i Danmark. De brander sig på, at alle skal have let adgang til en ladestander, og det gælder både i byerne og de mindre lokalsamfund. Derfor tilbyder de også, at du kan få en el lader fra AURA på din bopælsadresse.

  En AURA-lader er produceret af Zaptec. Det er en smart lille ladeboks, der kan lade med en effekt på 11 kW, som er tilstrækkeligt for langt de fleste.

  En ladeboks fra AURA kan benyttes via ladekort eller AURAs app og passer til alle bilmodeller, om det så er hybridbiler eller rene elbiler.

  Når du køber en ladeboks fra AURA til elbil, ejer du ladeboksen. Dog tilknyttes du deres faste serviceaftale med en bindingsperiode på seks måneder. Priser og bestemmelser vil blive gennemgået herunder.

  AURA-ladeboks til elbil – kan det være din løsning?

  Når du køber en el lader fra AURA koster laderen dig 4.999 kr. med installation når du tilkøber en AURA elaftale. Derudover skal du betale 79 kr./md. for deres serviceaftale og 21 kr./md. for deres elabonnement.

  Det månedlige faste serviceabonnement og elaftale og betales først, når din ladeboks fra AURA er installeret. Det betyder, at du sagtens kan bestille din ladeboks, før du har fået din nye elbil. Bestiller du inden, kan du selv vælge, hvornår du vil have din AURA-elbil-lader installeret.

  Derudover får du gennem AURA adgang til en app, hvor du kan administrere din ladning og se tilgængelige ladestandere nær dig.

  AURA-el-lader

  Hvis du vælger at blive elkunde ved AURA gennem din ladeløsning, kommer du automatisk på AURAs FlexEL-aftale. Det betyder, at prisen for den el, du bruger, varierer time for time, hvilket giver dig muligheden for at lade din elbil, når det er billigst og grønnest.

  Derudover får du ved AURA også mulighed for at opnå elrefusion. Denne refusion ligger i 2024 på 0,95 kr./kWh.

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  Udskifter AURA-ladeboksen min eksisterende el-lader?

  Har du allerede en ladeboks, kan du få AURA til at afinstallere denne, når du bestiller en ny ladeboks fra AURA. Det er kvit og frit.


  Kan jeg lade med 22-kW på min AURA ladeboks?

  Ja, det kan du godt. Men det kræver først og fremmest, at din elbil kan oplade med denne hastighed. Derudover kræver det også, at din elinstallation derhjemme understøtter opladning med op til 22 kW. Kontakt derfor AURA for dine muligheder herom.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter