HomeCharge

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Desværre fandt vi ingen ladeløsninger fra den pågældende udbyder. Du kan i stedet finde de bedste alternativer ved at klikke på knappen herunder.

  Sammenlign elbil opladning her

  HomeCharge: Få en komplet ladeløsning til hjemmet

  HomeCharge er et 100 % danskejet aktieselskab, der har designet en ladeløsning, der er en alt-i-en-løsning, hvor du ejer din ladeboks, men hvor de står for service og installation med certificerede installatører. Dog gælder det, at du ikke behøver at benytte dig af deres serviceaftale, og du er heller ikke bundet til hverken gebyrer eller andre bindingsperioder.

  HomeCharge forhandler kun én slags ladeboks. Det er en Easee Home-lader, der kan lade op til 22 kW, har 4G, er skalerbar, så du kan få op til tre ladere, og som er miljøvenligt produceret. Derudover kan du tilkøbe alverdens standere, ladekabler, ladebrik og kabelholdere, når du bestiller din lader.

  Serviceaftale og refusion ved Homecharge

  HomeCharge giver i deres komplette ladeløsning både installation, serviceaftale og refusion. Alle disse løsninger tilpasser du, når du køber din ladeboks fra HomeCharge.

  Når du køber din lader ved HomeCharge, kan du vælge mellem standard-installation til 9.999 kr., eller at ladeboksen opsættes i allerede forberedt el-installation til 7.999 kr. Derudover kan du vælge enten at få en serviceaftale med ombytningsservice for 79 kr. om måneden eller service på adressen til 99 kr. om måneden. Begge serviceaftaler understøtter, at du gennem HomeCharge sikres refusion fra den el, du bruger. Du får 1,12 kr. pr. kWh tilbage.

  Hold øje med din lader fra Homecharge-app fra Easee

  HomeCharge tilbyder, at du gennem Easees app kan styre din ladeboks, se forbrug, låse ladeboksen og justere strømstyrken. Denne app anbefaler HomeCharge, da den er lavet til din lader.

  Med appen kan du også sikre, at du lader, når strømmen er billigst, hvilket sikrer dig den billigste opladning.

  Sikker og komplet løsning fra Homecharge

  HomeCharge brander sig på, at de er en let og gennemskuelig forhandler at få til at sætte en ladeboks op. Dette lever de op til. HomeCharges Trustpilot har 4,5 stjerner ud af 5. Det gælder, at alle kan give HomeCharge en anmeldelse, og derfor er det uafhængige anmeldere, der støtter op omkring deres gode service og professionelle behandling af kunder.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvornår betaler Homecharge refusion tilbage?

  To gange om året udbetaler HomeCharge refusion. Hvornår kan du se på din Easee-app, hvor du også løbende kan følge dit forbrug.


  Hvad koster en ladeboks hos HomeCharge.dk?

  Hos HomeCharge.dk tilbydes der én slags ladeboks og det er en Easee Home i forskellige farver, men prisen er enten 9.999 kr. eller 7.999 kr.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter