OK ladeboks

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  OK-ladestander til elbil – både på farten og i hjemmet

  Har du en elbil, der mangler el, kan OK hjælpe dig. OK tilbyder nemlig flere løsninger, så du altid har el tilgængeligt tæt på. Lige meget om du er på farten eller derhjemme, tilbyder de, at du kan få ladet din elbil eller pluginhybridbil. Det betyder, at du også har mulighed for at få en OK ladestander hjemme hos dig selv, så du altid har mulighed for at oplade bilen.

  Der er nemlig både OK-ladestandere i Danmark på forskellige lokaliteter nær dig, og samtidig tilbyder de OK-ladebokse til private, der installeres på din adresse. De forskellige løsninger vil blive behandlet herunder.

  Få en OK-ladestander i Danmark til hjemmeadressen

  Hos OK kan du enten eje eller leje en OK-el-ladestander , der bliver sat op på din hjemmeadresse. Denne løsning kan du benytte dig af ved at investere i en ladepakke fra OK. Ladepakkerne kommer enten med eller uden en elaftale fra OK.

  Det gælder, at lige meget om du vælger at leje eller at eje din ladeboks på el fra OK, at der med i pakken følger en standardinstallation, hvor de kommer ud og installerer boksen, en kabelholder og et ladekabel. Med installationen følger også en serviceaftale, hvor OK tjekker op på din boks og tilbyder mulighed for at få hjælp til din ladeboks fra OK 24/7 og samtidig adgang til lavere priser med en OK-elaftale, hvorved du kan mindske den samlede udgift til el.

  Vælger du at leje din OK-el-ladeboks, vil din oprettelsespris være 2.500 kr., mens din månedlige udgift til leje og serviceaftale vil koste dig 199 kr. Hvis du derimod vælger at købe din OK-lader til elbil, er oprettelsesprisen 9.995 kr., mens den månedlige betaling ligger på 79 kr. Disse priser er, hvis du vælger at have en elaftale med OK. Hvis du ikke vil det, kan du stadig benytte dig af en lader fra OK til private ved at betale mere i oprettelse og månedligt gebyr.

  Med begge løsninger har du mulighed for at få elafgiftsrefusion, der er på 1,12 kr./kWh. Det betyder, at du får 1,12 kr./kWh tilbage for den el, du har brugt via din OK-ladeboks, når du lader din bil. På den måde er OK-ladestanderprisen helt i bund.

  Benyt dig af en OK-ladestander på farten

  I Danmark er OK-ladestandere fordelt over hele landet. De fleste af de ladestandere, som OK tilbyder, er placeret nær trafikknudepunkter – og du har derfor altid nemt ved at finde en OK ladestation tæt på dig. Der findes på nuværende tidspunkt over 30 OK-ladenetværk med alt fra en til syv ladere, og de kan alle findes via OK-appen. På app’en kan du også se, om der er en OK-elbil-ladestander ledig på lokaliteten, pris, stiktype, starte og stoppe opladningen samt betale.

  Der findes forskellige ladere ved de ladenetværk, som OK har opsat. Ved et ladenetværk fra OK er der enten en normallader, en hurtiglader eller en lynlader. De fleste ladepunkter er udstyret med en nomallader. At lade på farten ved hjælp af en normallader fra OK koster 2,50 kr./kWh.

  Lige nu kan du dog benytte dig af en OK-ladestander gratis, hvis der er tale om en hurtiglader eller en lynlader, da disse stadig er i testfase. Der kan altså være penge at spare, hvis du benytter dig af en OK-elbil-lader.

  Priser på OK normal- lyn- og hurtigladere

  Normalladere
  Hurtigladere
  Lynladere
  ok-logo
  3.00 kr./kWh
  3.50 kr./kWh
  4.50 kr./kWh
  (Kræver OK app)

  Estimerede priser, som kan afhænge af tid og som kan variere*

  Hvorfor vælge en ladeboks fra OK?

  Med en ladestander fra OK sikrer du dig en driftsikker ladeboks, der sørger for, at din bil altid er klar til at rulle afsted. Lige meget om du benytter dig af en OK-ladestander hjemme eller på farten, er el-leveringen stabil og selve standeren serviceret og sikker.

  Se udvalget af ladestandere til hjemmet

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvordan vil en OK-ladestander se ud ved mit hjem?

  Ved OK har du mulighed for at se, hvordan en OK-el-ladeboks vil se ud ved dit hjem. Ved hjælp af AR og 3D-teknologi gør de det muligt for dig at finde den perfekte placering.


  Hvad betyder et OK-ladenetværk?

  Et ladenetværk er, når ladestanderne er placeret, så de gør det muligt for dig at transportere dig via din elbil i hele Danmark. Det ladenetværk, som OK tilbyder, lader dig for eksempel rejse gennem hele Danmark uden at løbe tør for hverken el eller opladningsmuligheder.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter