Sperto

Sammenlign priser på forskellige ladebokse fra Sperto her.

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Sperto-ladestandere

  Sperto er et firma, der tilbyder ladeløsninger til elbiler samt pluginhybridbiler for både virksomheder, boligforeninger, det offentlige og privatkunder. Deres koncept går ud på, at du som kunde kan få el tilgængeligt til din bil uden oprettelsesgebyrer eller abonnementsordning.

  For at kunne tilbyde dette forhandler Sperto både ladebokse, ladestandere og ladestationer. De forskellige løsninger vil herunder blive forklaret.

  Sperto-ladeboks til private

  Vestel EVC04 og EVE Single Pro-line er begge to Sperto-ladebokse, der giver dig muligheden for at lade på egen strøm uden abonnement eller månedlig leje. Vestel EVC04 kan endda tilkobles en elvarmeordning, hvilket bringer din udgift endnu længere ned.

  Er man mere til en leje- og abonnementsordning, kan man benytte sig af Bonus-boksen, som er en ladeboks fra Sperto, der tilbyder private kunder en el-lader med aftale og månedlige leje. Oprettelsesaftalen koster mellem 3.999-5.499 kr., alt efter hvilken løsning man vælger, mens lejeudgiften er 75 kr. om måneden. Dertil hører sig, at man kan få 1,00/kWh i afgiftsrefusion. På denne boks er der ubegrænset garanti, og har du boksen i over fem år, er det din.

  Alle ladeboksene, om de så er med abonnement eller uden abonnement, lader med en effekt på op til 22 kW og passer til alle elbiler og hybrider. Derudover har du ved disse bokse ubegrænset mulighed for at tilmelde flere brugere til din ladeboks. Det kræver blot, at alle brugere har et gyldigt RFID-kort.

  Ladestandere fra Sperto til virksomheder

  Sperto har ladestandere til virksomheder. Disse inkluderer EVE single Pro-line, EVE Double og IES Wallbox. Ladeboksene gør det muligt for dig og din virksomhed at lade elbiler op på arbejdspladsen ved enten at vælge en løsning, hvor du benytter et adgangskort eller betaler med et betalingskort. Med disse modeller er det samtidig muligt at oprette brugere med hvert sit adgangskort, så I derved kan afregne individuelt, hvis I ønsker det.

  Disse modeller kommer med enten et eller to ladestik. EVE Double kommer med to og lader med enten 11 + 11 kW på begge stik eller 11-22 kW. IES Wallbox har kun et stik, men til gengæld lader den via jævnstrøm og leverer derfor op til 24 kW.

  Sperto-ladestationer i det offentlige

  Ud over de private ladeløsninger til hjemmet og virksomheden sælger de også ladestationer, der kan foregå via Sperto-opladning i det offentlige rum. De har blandt andet modellerne Hypercharger, der kan levere mellem 50-300 kW til to biler på samme tid og ICU Twin 3.0, som har en effekt på op til 22 kW fra to ladestik.

  Spertos offentlige ladestandere kan tilgås via apps eller Sperto-ladebrikker.

  Priser på offentlig opladning Sperto

  Normalladere
  Hurtigladere
  Lynladere
  Sperto-Logo
  4.50 kr./kWh
  4.50 kr./kWh
  4.50 kr./kWh
  (Gældende fra April 2023)

  Estimerede priser, som kan afhænge af tid og som kan variere*

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvad kan man forvente af Spertos priser?

  Du betaler enten med betalingskort, RFID-registreret kort eller RFID-brik. Prisen uden abonnement er 3,50/kWh, mens prisen som abonnent afhænger af din abonnementsordning. Betaler du med en brik fra andre udbydere, koster det mellem 3,85 og 4,95/kWh.


  Skal man have en Sperto-ladebrik for at lade i det offentlige?

  Man behøver ikke at have en Sperto-ladebrik, der følger gratis med i abonnementsordningerne, for at lade ved offentlige Sperto-ladestationer. Man kan enten benytte betalingskort eller andre udbyderes brikker.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter