Nyheder

Hvordan finder jeg den nærmeste ladestander?

Skrevet af Nicoline Høgh Stoubæk

|

Udgivet d. 5. april 2023

|

Opdateret d. 12. oktober 2023

Hvordan-finder-jeg-den-naermeste-ladestander

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Mens man er på farten, kan det være svært at vide, hvor den nærmeste ladestander er. Heldigvis kan du både via app og på en række hjemmesider finde kort over standere, som viser dig, hvor du kan finde den nærmeste stander.

  Fanger du ofte dig selv i at tænke: ”Hvordan finder jeg den nærmeste ladestander?” Så læs videre her, for du bliver klogere på, hvordan du nemt kan finde en ladestander til elbilen, så du undgår at spilde din tid og dit elektriske køretøjs strøm på at lede efter et opladningssted.

  Hvordan finder jeg den nærmeste ladestander på hjemmesider?

  Er du en, som kan lide at orientere dig omkring standere, og hvor du kan finde dem, inden du skal ud at køre? Så kan du med fordel tage et kig på forskellige udbyderes hjemmesider.

  Den nemmeste måde at finde en ladestation på er nemlig ved at kigge på et kort. Og heldigvis for os, der godt kan lide at orientere os, har mange udbydere på deres hjemmesider netop kort over ladestandere. Kort over elbilopladere viser ladertypen, og hvem der har installeret den. Ud over udbydernes ladestanderkort kan du også finde et eksemplar lige her på siden. Du skal blot indtaste, hvor du befinder dig, og så vil du på kortet kunne se ladestationerne i nærheden af dig, samt hvem udbyderen er.

  Kort over ladestandere i Danmark

  Hvordan finder jeg den nærmeste ladestander via app?

  Er du på farten og i tidsunderskud, kan du heldigvis også finde ladestandere via apps på din smartphone. Udbydere som Clever A/SE.ON og Tesla har bl.a. udviklet apps, så du altid har kortet over ladestandere ved hånden.

  Find ladestander allerede nu

  Vil du gerne sikre dig en gnidningsfri køretur med dit elektriske køretøj, kan du på ladestander-kortet lige her på siden få et overblik over, hvor på din rute du kan finde en ladestander. På kortet er der grønne og røde farver. De grønne betyder, at det er virksomheder eller staten, som har installeret ladestationen. De røde betyder, at der på stationen er hurtigladere og lynladere.

   

  Kommende ladestandere i Danmark

  Der ses fortsat flere og flere elbiler på vejene, og derfor er de danske kommuner også i fuld sving med at etablere flere ladestandere i Danmark. Antallet af ladestandere til elbiler er dog allerede fordoblet siden 2022. Hvis du gerne vil holde øje med, hvilke nye ladestandere, der er på vej, så anbefaler vi, at du holder øje med de forskellige udbyders sider. Udbyderne melder nemlig selv ud, når de har nye ladestandere på vej.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvor kan jeg lade min elbil?

  Du kan bl.a. få din elbil i en oplader og færdig kort og hurtigt på en lang række rastepladser ved motorvejene. For at finde en ladestander tættest på din lokation kan du med fordel kigge på et kort eller bruge en udbyders app.


  Hvor finder jeg kort over ladestandere?

  Du kan finde et ladestanderkort lige her på siden. Ellers har de forskellige udbydere som EON også på deres hjemmesider og apps et ladestanderkort, som viser dig, hvor og hvordan du finder den nærmeste ladestander.


  Nicoline Høgh Stoubæk

  Nicoline Høgh Stoubæk

  Nicoline er med til at sikre, at du altid får den rette vejledning, når du er på udkig efter en ladeboks. Hun har en bred viden indenfor alt, hvad der berører el-biler, og hun står altid klar til at hjælpe dig, hvis du er faret vild i ladebokse.

  Se profil

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter