BMW ladeboks

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Er du ejer af en af de smarte elektriske biler fra BMW? Så har du brug for en ladeboks til din BMW, så du slipper for at skulle lade bilen op på de offentlige ladestationer. BMW har produceret og udviklet på deres elbiler og pluginhybrider i mange år, og det gælder bestemt også deres populære ladebokse. Det er derfor ikke helt mærkeligt, hvis du overvejer at anskaffe dig din helt egen ladeboks.

  Få en BMW-ladeboks og oplad bilen derhjemme

  Med en ladeboks fra BMW kan du oplade bilen derhjemme og være sikker på, at du altid har maksimal strøm på din elbil, så du kan køre så langt som muligt. Det er den letteste og mest effektive måde at eje en elbil på, og så er det samtidig nemt at anskaffe sig en ladeboks til hjemmet. Der er mange muligheder at vælge mellem, så du bør undersøge, hvilken ladeboks der passer bedst til din BMW-model.

   

  Hvilke typer BMW–ladebokse findes der?

  BMW har ladebokse til alle deres elbiler. Det gælder alt fra den populære BMW i3, BMW iX3 og BMW iX. Dog har de også et væld af pluginhybrider, som du kan få din helt egen ladeboks til. Heldigvis har BMW alle typer af ladebokse, så du både kan få en af de helt store ladebokse med langt kabel eller gå med noget, der er lidt mindre.

  Du kan både få ladebokse med 11 kW, 22 kW og forskellige kabeltyper. Du kan også få præcis den kabellængde, der passer bedst til garagen, som ladeboksen skal sidde i. Du kan gøre hverdagen meget lettere som elbilejer ved at have din egen private ladeboks fra BMW. Det er både mere økonomisk for dig og en god løsning for miljøet omkring os.

  Læs også: Hvis du kører i en Renault, kan du med fordel læse vores artikel om Renault-ladere.

  Læs mere om opladning af elbil her

  FAQ – ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster en BMW-ladeboks?

  Det kommer an på, hvilken ladeboks du gerne vil have. Deres priser ligger typisk mellem 6.000-10.000 kr. Nogle af deres løsninger er med kabel, mens du ved andre skal købe et kabel ved siden af.


  Kan jeg få en ladeboks til BMW i3?

  Ja, BMW har ladebokse klar til alle deres el- og hybridbiler. Er du derfor ejer af en elbil fra det populære brand, findes der også en ladeboks, der passer perfekt til din elbil.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter