Ladestandere i Odense

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Hvad er reglerne for brug af en ladestander i Odense?

  I Odense kan du finde en række offentlige p-pladser med og uden betaling, hvor din elbil eller plugin-hybridbil kan lades op ved en ladestander. Disse særlige p-pladser er skiltede og viser det velkendte P-symbol for parkering med et symbol af et ladestik under. Er du ejer af en elbil eller en plugin-hybridbil, må du gerne benytte en ladestation i Odense udelukkende til parkering, men der opfordres til, at man flytter bilen efter endt opladning, så andre også har mulighed for at benytte pladsen.

   

  Apps til at kunne finde en ladestander til elbil i Odense

  Som ejer af en elbil kan du på hurtig og nem vis finde en ladestation til din bil i Odense via apps til din smartphone som Clever, E.ON Drive og Tesla, der alle giver dig et overblik over områdets ladestandere.

   

  Tilladelse til at benytte ladestandere i Odense

  På nuværende tidspunkt er der ikke krav om, at du skal have en tilladelse til at benytte en ladestation i Odense til din elbil, hvis den er parkeret på offentlig vej. Dog er der et krav om, at ladekablet skal ligge i en kabelbakke med reflekser, således at det er synligt for gående, og så skal kabelbakken fjernes fra fortovet (såfremt den ligger der) efter hver endt opladning.

   

  Hvilke ladeudbydere er der i Odense?

  Der er heldigvis mange ladeudbydere, som har ladestationer placeret rundt omkring i Odense. Clever har eksempelvis mange ladestationer i Odense, som du kan benytte. Derudover er der også offentlige ladestationer tilgængelige fra udbydere såsom Spirii, Tesla, Drivee og Circle K.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvornår må jeg bruge en offentlig ladestander i Odense?

  Hvis ikke du har mulighed for at lade din elbil op på privat grund, må du gerne benytte dig af de mange opsatte ladestandere, som du kan finde rundt omkring i Odense.


  Kan jeg reservere plads til min elbil ved en ladestation i Odense?

  Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at reservere en offentlig ladestander i Odense. Du må dog gerne selv trække et kabel fra din private bolig ud til din elbil. Gør du dette, skal du være opmærksom på, at du skal bruge en kabelbakke med reflekser, så kabelbakken er synlig for gående.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter