Nyheder

Zaptec Go VS Easee Home

Skrevet af Maria Stockfleth

|

Udgivet d. 26. september 2023

|

Opdateret d. 30. oktober 2023

easee_vs_zaptec

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Der er mange valgmuligheder at vælge mellem, når det drejer sig om ladebokse til elbiler – men de mange muligheder kan dog også gøre det en del vanskeligt at finde frem til den rette ladeløsning.

  I Danmark er både Zaptec og Easee nogle af de mest populære producenter indenfor ladeløsninger til elbiler – og det er der god grund til. Begge producenter er nemlig kendt for at udvikle kvalitetsrige og innovative ladebokse.

  Men skal man vælge en ladeboks fra Zaptec eller Easee? Det kan du blive meget klogere på lige her.

  Zaptec VS Easee – hvad skal man vælge?

  Easee er desværre stødt på nogle problemer vedrørende sikkerhedsgodkendelse af deres Easee Home ladeboks, hvilket har medført, at Easee har valgt at indstille produktionen og salget af denne ladeboks. Easee har dog udviklet et andet og forbedret produkt, der skulle leve op til sikkerhedsforanstaltningerne: Easee Lite.

  I dette indlæg har vi derfor valgt at tage udgangspunkt i Easee Lite fremfor Easee Home, da det ikke længere er muligt at købe en Easee Home ladeboks.

  Aktuelt tilbud: Få Zaptec Go til 4.795 kr.

  Zaptec Go

  Zaptec Go er en helt særlig ladeboks – det er nemlig verdens mindste ladeboks, som er hele 80% mindre og lettere end lignende opladere på markedet. På trods af den lille størrelse, kan ladeboksen dog oplade med 22 kW (maks. effekt), hvilket gør den til en lille, men særdeles effektiv og stærk ladeboks.

  Zaptec Go er udstyret med WiFi- og 4G LTE-M, hvilket betyder, at boksen altid er opdateret med de nyeste funktioner helt automatisk. Desuden har du mulighed for at tilslutte Zaptec Go til appen “Monta”, hvor du nemt kan styre og overvåge dit strømforbrug. Her kan du også justere opladningshastigheden, planlægge opladningstider og mange flere spændende funktioner.

  Køb Zaptec Go ladeboks her

  Easee Lite

  Easee Lite er en nyere lancering fra Easee, som er en forbedret version af den tidligere Easee Home. Denne ladeboks kan oplade med 11 kW (maks. effekt), hvilket sikrer en hurtig og effektiv opladning af elbilen. Ladeboksen er desuden udstyret med indbygget WiFi og 4G-forbindelse, hvilket sikrer en nem adgang til funktioner og opdateringer.

  En af de gode egenskaber ved denne ladeboks er, at den er integreret med DC-beskyttelse. Det betyder, at du trygt kan oplade elbilen derhjemme, da DC-beskyttelse er din garanti for, at ladeboksen er udstyret med den nødvendige beskyttelse. Med Easee Lite har du naturligvis også mulighed for at tilknytte din ladeboks til Monta, hvor du bl.a. kan styre og overvåge dit strømforbrug.

  Køb Easee Lite ladeboks

  Skal du vælge Zaptec eller Easee?

  Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en ladeboks fra Zaptec eller Easee? Bare rolig. Nedenfor kan du sammenligne alle de forskellige egenskaber ved de to ladebokse – og forhåbentlig kan det hjælpe dig med at finde frem til den bedste ladeløsning for dig.

  Sammenlign Zaptec Go VS Easee Lite

  EgenskaberZaptec GoEasee Lite
  InternetforbindelseWiFi / livstidsinkluderet 4GWiFI / 4G med betalt abb. hos Easee
  Load balancingOp til 3 ladereOp til 3 ladere
  RFID-læserJaJa
  Maks. effekt (kW)22 kW11 kW
  Antal strømfaser (maks.)33
  Kan installeres med en faseJaJa
  Justerbar ladestyrkeJaJa
  LED status indikatorJaJa
  Låsning af kabelJaJa
  Tidsudskudt startJaJa
  Smart ChargeJa (Zaptec app / Monta)Ja (Monta)
  FarveSort / Grå / Hvid / Blå / Grøn / BrunSort / Grå / Hvid / Rød / Blå
  Godkendt til elrefusionJaJa
  RCD-B indbyggetNejNej
  Fejlsikring (6 DC MA)JaJa
  App styringJa (nativ app / Monta)Ja (nativ app / Monta)
  Auto software opdateringJaJa
  Kabel medfølgerNejNej
  Låsning med nøglebrikMuligtMuligt
  CE mærketJaJa
  MålH: 242 x B: 180 x D: 75 mmH: 256 x B: 193 x D: 106 mm
  Vægt1,3 kg1,5 kg
  Vægbeslag medfølgerJaJa
  Garanti5 år3 år

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter